Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell egy lányt jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell egy lányt jól megmasszírozni?

Figyelt kérdés
Hello! Egy lánnyal akivel idáig sokat MSN-eztem megbeszéltünk egy randit, és azt mondta hogy hálás lenne ha majd megmasszíroznám a hátát, nyakát és a derekát, mivel nála talizunk. Csak én még sose masszíroztam lányt és nem akarom elszúrni, tudtok adni tanácsokat vagy linkelni oldalt ahol levan írva hogy kell? Én 17 a lány 20 éves.
2009. jún. 14. 17:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A megfelelő erősség valahol a simogatás és az izombénítás között van. Ne a bőrét csipkedd, inkább teljes tenyérrel, körkörösen masszírozd. Szimmetrikusan haladva lefelé. Közben kérdezgetsd tőle, hogy erősebben vagy gyengédebben....meg hogy hol nyomogatsd meg. Lehet úgy is, hogy csak az újbegyekkel szintén körkörös mozdulatokkal. A gerincét: a gerincvonal két oldalán letámasztod az ujjaidat finoman és a hüvelykujjajdat finoman a gerincére szorítva felfelé tolod és ezt szakaszonként meg lehet csinálni az egész gerincén. Lehet még főleg a derék táján alkarral megdolgozni, a két karodat ellentétesen mozgatod fel-le. A nyakára szentelj elég időt, ha elég jó a tapintásod/ráérzésed érezni fogod az "izom-csomókat" a nyaka és a válla környékén. Ha nem nem és akkor kérdezd meg, hogy hol fáj. ;)

Ajánlom még masszázsolaj vagy testápoló használatát.

Sok sikert! (Remélem segítettem valamennyit.)

2009. jún. 14. 17:17
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, a masszázsolaj vagy krém esetleg testápoló is fontos. Aztán amikor jól megmasszíroztad hátul, kezd el csókolgatni a nyakát...aztán mehet minden a maga útján. :-)))
2009. jún. 14. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!