Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit árul el egy pasi cipője?
Figyelt kérdés
Sokan mondják megnézik, én azonban nem tudom mit is lehetne látni rajta.2012. márc. 24. 08:59
11/22 anonim válasza:
hát például akinek gumicsizmája van, az például 100%, hogy paraszt, ha még szaros is, akkor az is lehet, hogy szabadidejében disznóólból hányja a ganét. aztán ha valaki magassarkút hord, az 100% transzi...:D aki meg rózsaszín cipőt hord, az b*zi xD minden okkal történik :)
12/22 anonim válasza:
ezzel azt mondtam kedves utolsó, hogy attól mert látott egy emberen egy cipőt , az még nem jelent semmit, mivel lehet épp vásárolni ment vagy sportolni, tökmind1 egy cipőből nem lehet következtetést levonni, nekem is van egy 4 éves (jó állapotba van) nikeom, amit nagyon ritkán hordok hogy leugorjak a sarki kisboltba, de amugy meg egy szar jellegtelen , tömegtermék cipőnek tartom magát a nike-ot is, de akkor amikor megvettem akkor még húúú nike, egy idő után változik az ember izlése, most már persze hogy nem vennék olyan cipőt ami szarul néz ki, hát már miért vennék? , de attól még nagy ritkán lehet látni egy tömegtermék nike-ba...
13/22 anonim válasza:
utsó kommentelő, szóval 2 éve volt divat a csajoknál a gumicsizma... , akkor 2 éve a nők 70%-a paraszt volt? :D
14/22 anonim válasza:
cipő alapján ítélni úristen ez iszonyat szánalmas...
de tudjátok mit? ha ezen múlik mostantól kezdve ünneplőcipőben fogok járni és minden csaj bek*aphatja!
15/22 anonim válasza:
Pfff. újabb bizonyíték arra, hogy nem a pénz számít? nem a szart nem. Ha kőgazdag vagyok akkor 40e-res nike-t veszek, ha nem akkor pl. veszek egy kényelmes átlagos kinézetű márkátlan cipőt a decathlonban, 5-10e-ért. Akkor melyik fog tetszeni jobban a cipő alapján döntő hölgynek?
16/22 anonim válasza:
13. mégpedig trendiparaszt, mert szép szines volt xD
14. igen, ha abban jársz, akkor úriembernek tűnsz. másban már ki sem kell öltöznöd. lehetsz mackóalsóban meg felsőben, te akkoris úriember leszel :D
17/22 anonim válasza:
tetszenek a nézeteid 15 ös :D 13-as voltam :D
19/22 anonim válasza:
10:06, 10:19 nekem pont h az ünneplő cipő nem tetszik, olyannal nem járnék, aki olyanba jár hétköznap :D Sima tornacipő, vagy ha színes még jobb, vagy deszkás cipők, ezek a legjobbak, nem a 40k-s Nike meg ünneplő cipő meg akármi :P
20/22 anonim válasza:
Nekem mániám megnézni a cipőket. Nem csak a férfiakét, a nőkét is egyaránt. Le tudom vonni belőle, hogy mennyire ápolt, és rendezett az illető. Nem az számít hogy márskás cipője legyen, hanem hogy tiszta legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!