Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit árul el egy pasi cipője?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit árul el egy pasi cipője?

Figyelt kérdés
Sokan mondják megnézik, én azonban nem tudom mit is lehetne látni rajta.
2012. márc. 24. 08:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem nike akkor sz*r vagy
2012. márc. 24. 09:03
 2/22 anonim ***** válasza:
50%
öhm nekem rengeted mindent :D kb az egy nagy benyomás. stílus, egyéniség, világnézet... mármint ezekből egy kis darabot :)
2012. márc. 24. 09:04
 3/22 anonim ***** válasza:
0%

NAGYON sokmindent! És nem a márka a lényeg... pl. tök más típusú ember az, aki hétköznap is ünneplős cipőt hord, mint egy edzőcipős srác, megint más egy tornacipős, de megint más mondjuk egy citromsárga tornacipős szóval rengeteg mindent le lehet vonni belőle :D

Velem van h kb. megnézem az alakját, szemét, harmadik a cipő, és ha nem az én típusom, akkor onnantól nem is tetszik az egész srác :P

2012. márc. 24. 09:06
 4/22 anonim ***** válasza:
én meg így lefele szoktam bámulni, ha tetszik 1 cipő, azért felnézek :)
2012. márc. 24. 09:07
 5/22 anonim ***** válasza:
63%
Bmeg már bocs :D de onnanstól kezdve nem tetszik egy srác ha már anme jön be a szeme meg a cipője... Tény én se járnék egy acélbetkóssal :D de azért szerintem ez egy marhaság... nem is beszéltek valakivel és elitélet meg h nem szimpi és egy kukkot nem beszéltetek vele.... titpikus magyar diszkrimináció :D
2012. márc. 24. 09:09
 6/22 anonim ***** válasza:
én nem mondom, hogy nem járnék valakivel, ha nem tetszik a cipője :D viszont ez olyan dolog, ha megtetszik a cipő, az jó dolog. mint hogy, megtudod hogy egyezik valamiben egy másikkal az ízlésed, az jó dolog. stb.
2012. márc. 24. 09:13
 7/22 anonim válasza:
100%
annyi baromságot tudtok összehordani... , nekem pl rengeteg cipőm van férfi létemre, ami épp megy az adott ruhához, (imádom ha a nők megnéznek). akkor ebből hogy vonsz le következtetést? kedves harmadik? , egy jóképű pasinak teljesen mind1 milyen cipője van kb , ha van mellette egy kiállása, lehet "acélbetétes is" attól még ugyanúgy nyalni fogják a szájukat a csajok ha végig megy az utcán...
2012. márc. 24. 09:16
 8/22 anonim ***** válasza:
Nekem van ismerősöm aki kényelemből öltözködik :D és az ízlése teljesen más akkor már elítéled izlése alapján.. mivel úgy gondolod nem egyezik a tieddel.. kényelmen belül is van ízlés de kérlek ha nem beszéltél vele honnan tudod, hogy egyezik a világnézetetek a vagy akármilyen más dolog?
 9/22 anonim ***** válasza:

Szerintem annyit tudsz levonni belőle, hogy tiszta, vagy piszkos, esetleg lyukasra hordja vagy sem...

Szerintem ez hülyeség. Én mindig az öltözékemhez választok cipőt! Van tűsarkúm, balerina-cipőm, sportcipőm, lábujjközes papucsom, stb... Mindig azt veszem fel, amihez kedvem van, vagy ami épp az alkalomhoz illő.

Nyilván a hétvégi nagybevásárlást nem 10 centis sarkakon fogom elvégezni, ahogy kirándulni sem...

Butaság ez alapján messze menő következtetéseket levonni.

10/22 anonim ***** válasza:

"nekem pl rengeteg cipőm van férfi létemre, ami épp megy az adott ruhához"

És mi van, ha van több cipője? Attól még az mind őt fogja tükrözni! Fogadjunk te sem hordasz olyan cipőt, ami szted szarul néz ki és nem a te stílusod... na látod...

2012. márc. 24. 09:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!