Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Netes ismerkedés után találkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedés után találkozás élőben? Milyen tapasztalataid vannak?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha valakit addig nem ismertél, csak gépen keresztül kommunikáltál vele, akkor ha élőben is találkoztok, akkor az már egy másik helyzet, hiszen élőben az az első szembesülés a másikkal. Tehát olyan, mintha egy "idegennel" taliznál, (hiszen ott már nincs gép) még akkor is idegennek tűnik maga a szitu miatt, ha már neten "megismertétek" egymást. Szóval ez okoz egyfajta szorongást, vagy zavarba jönnél ettől a szitutól? Arra lennék kíváncsi, hogy akinek volt már ebben része, annak milyen volt ez a bizonyos első tali élőben?

2012. márc. 23. 14:40
1 2 3
 21/22 asdface ***** válasza:

Már sok lánnyal találkoztam ebben a formátumban. Volt akivel másnap találkoztam, volt olyan akit 2 hétig vártam és meguntam, volt aki rámunt. Ez ember függő. Én nyitott vagyok, túlságosan is és ezért nem szoktam ideges lenni,max. mielőtt találkozok vele,ha megkedveltem már tali előtt.

Most van is kedvem, regisztrálok egyre. :)

24/f

2012. márc. 23. 19:10
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen,több hónapig beszéltem egy fiúval mire találkoztunk,és nagyon jól sült el a dolog,jól megértettük egymást élőben is:) az eleje volt furcsa, kellemesen csalódtam:)
2012. aug. 23. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!