Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Netes ismerkedés után találkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netes ismerkedés után találkozás élőben? Milyen tapasztalataid vannak?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha valakit addig nem ismertél, csak gépen keresztül kommunikáltál vele, akkor ha élőben is találkoztok, akkor az már egy másik helyzet, hiszen élőben az az első szembesülés a másikkal. Tehát olyan, mintha egy "idegennel" taliznál, (hiszen ott már nincs gép) még akkor is idegennek tűnik maga a szitu miatt, ha már neten "megismertétek" egymást. Szóval ez okoz egyfajta szorongást, vagy zavarba jönnél ettől a szitutól? Arra lennék kíváncsi, hogy akinek volt már ebben része, annak milyen volt ez a bizonyos első tali élőben?

2012. márc. 23. 14:40
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
1 éve egyutt lassan :D
2012. márc. 23. 15:00
 12/22 anonim ***** válasza:

Nekem erről az oldalról lett egy ilyenben részem.

Nagyon izgultam, mert gép előtt van időd átgondolni, hogy mit is írj, hogy fogalmazz, de élőben teljesen más kommunikálni.

Olyan volt mint, amilyennek elképzeltem és ahogy neten át ,,megismertem" és minden jól alakult. :)

2012. márc. 23. 15:02
 13/22 anonim ***** válasza:
Először furcsa volt, hogy nem karakterekben kommunikálunk, de aztán minden jól ment :D Már 1,5 éve együtt élünk és 2,5 éve együtt vagyunk.
2012. márc. 23. 15:03
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom... valaki tenne egy próbát? :D
2012. márc. 23. 15:33
 15/22 anonim ***** válasza:

Utolsó: hány éves vagy és milyen nemű? :D

1.- a fiú nem tetszett és nem is törődött velem.

2.- együtt jártunk egy darabig. Nem a külsejével volt a baj.

3.- kedves volt de nem igazán tetszett, nagyon jól elbeszélgettünk.

4.- alig beszéltünk, nem voltunk egy hullámhosszon és nem is tetszett.

Mind a négy előtt iszonyúan izgultam, főleg a legelső előtt.

Kérdező, netán randira készülsz? :D

2012. márc. 23. 16:04
 16/22 anonim ***** válasza:
75%
Mikor még csak neten beszéltünk, már akkor is szimpatikus volt a srác. Ha kellett komolyan viselkedett, de a humorával fogott meg leginkább. Aztán élőben sem volt gond magával a beszélgetéssel, ugyanúgy ment mint msn-en. Csak hát akkor lepődtem meg, mikor megláttam. Kicsit alacsonyabb volt, mint én, na meg az hogy vékony, az gyenge kifejezés. De én ettől még abszolút pozitívan álltam hozzá, és tűnt hogy ő is hozzám. De a vége csalódás, ugyanis a második randi előtt lelépett, de úgy hogy még egy üzit se írt. A mai napig sem tudom az okát. Azóta nem várok sokat egy-egy ilyen találkozástól sem, így nagyobb az esély hogy pozitívan csalódom.
2012. márc. 23. 16:07
 17/22 anonim ***** válasza:
Azért nem mondanám, hogy "idegen" akit neten ismertünk meg. Neten is sokmindent megtudhatunk valakiről; miket szeret, mit csinál szabadidejében, sztorik stb és mivel ott oldottabban lehet beszélni ezért ismerkedést könnyebb kezdeményezni - szerintem. Eddig 5 lánnyal találkoztam így az évek folyamán, az első pár perc vagy fél óra kicsit érdekes, kellemetlen lehet, de amúgy hamar beindult a beszélgetés. Kell egykis idő, mire fejben összehozod, hogy az a betűhalmaz otthon most itt áll előtted. :)
2012. márc. 23. 16:19
 18/22 anonim ***** válasza:

Nekem + volt. Jobb volt mint a neten. Szép kapcs. volt csak már sajnos véget ért..

Bátyámék is így ismerkedtek már vagy 5 éve... gyerek stb...

2012. márc. 23. 17:28
 19/22 anonim ***** válasza:
83%
Az első lány akit neten ismertem meg az hazudott, magasság, dohányzást illetőleg szóval nem lett belőle 2. találkozó. A többieknél meg vagy volt kisebb nagyobb kapcsolat vagy nem. Általában nem illett össze az elképzelésünk, én tartós kapcsolatot akartam ők meg lelki szemetesládát.
2012. márc. 23. 17:54
 20/22 anonim ***** válasza:

az első netes ismerkedésnél csak 17 éves voltam és abból több éves kapcsolat lett, és mivel neten csak pár szót váltottunk, teljesen ismeretlen volt élőben, de nem volt fura. utána volt egy külsőre nagyon gáz, annak tuti nem volt ki mind a 4 kereke. úgy akart randizni velem, hogy otthon volt a 3 éves gyereke meg a felesége! az egy szoba-konyhás palotájukban, ami ragadt a kosztól. aztán volt akivel csak szimplán nem jöttünk ki, pedig külsőre eléggé bejöttünk volna egymásnak. olyan is volt, aki túlzott egy kicsit, hogy hogy is néz ki, milyen magas stb, hát ő csak nekem nem tetszett, amúgy semmit nem csinál egész nap otthon van már évek óta, elég lusta, nem is kell nekem ilyen. aztán van olyan aki az ország másik felében lakik és sokkal öregebb nálam, és hosszú távon mások az elképzelései, ő se az igazi asszem. és van, akivel már fél éve beszélek és csak most találkoztunk, na vele nagyon jól kijöttünk.

nálam se szorongást, se zavart nem okoz, h találkozok vkivel, akivel csak neten beszéltem még. idegennek se lehet nevezni, mert jó pár órát beszélgettünk, mire találkoztunk, és belsőre tudtam mire lehet számítani.

2012. márc. 23. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!