Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Morzsa kérdése:
30 éves srác félhet az érzéseitől és a szerelemtől?
Figyelt kérdés
Az előző barátnője,megcsalta a legjobb barátjával és akkor teljesen a padlóra került.2 éve ismerem a srácot,randizgattunk párszor,együtt is aludtunk,telón is sűrűn kerestük egymást.Én azt hittem komoly kapcsolat is lehet közöttünk,de tévedtem.Az egyik nap bevallottam a srácnak,hogy szerelmes lettem belé,persze nem személyesen,pár nap múlva smsben válaszolt,hogy nagyon jól érzi velem magát,imádja a testem minden porcikáját stb.stb.,de ennek ellenére sem fogtam meg igazán.A mai napig sokat gondolok rá,hiányzik,de nem merek neki írni,mert nem tudom lenne-e neki értelme.Néha a profilomat a myvipen megnézi,de ennyi.Mi a véleményetek erről?Lehet ebből még komoly kapcsolat?2012. márc. 23. 08:06
31/38 anonim válasza:
Kérdező, én már tényleg csak sajnálni tudlak. Majd akkor agyalj ennyit ezen a kapcsolaton, ha azt látod, hogy a pasi is megmozdítja magát.
32/38 A kérdező kommentje:
Én már most is majd bele döglök,én tudom,hogy mit akarok tőle,ő is tudja mit érzek,de elég most már a szórakozásból,neki kellene igazán eldönteni mit akar...ha nem tudja eldönteni,akkor meg tünjön el,és ne bukkanjon fel,újra és újra...
2012. márc. 27. 16:29
33/38 A kérdező kommentje:
Igazad van,felesleges agyalni...mióta újra felbukkant azóta alig alszok valamit,folyton az jár a fejembe,hogy miért is keresett meg újra....mikor ő mondta pár hónappal ezelőtt,hogy ne keressük egymást semmilyen formában.
2012. márc. 27. 16:33
34/38 anonim válasza:
na akkor ezt tessék neki röviden, érthetően megmondani, adni rá egyeteln egy esélyt, ha nem, akkor tűzzel vassal kiirtani minden nyomát mindenhonnan, és továbblépni olyan felé akinél a sorrend a helyén van.
35/38 A kérdező kommentje:
Lesz ami lesz...ennél rosszabb helyzet már nem lehet,hiszen most sem vagyunk együtt.
2012. márc. 27. 16:36
36/38 anonim válasza:
Szerintem... inkább ne is filózz semmin akkor. Add ki az útját sms-ben, úgy ahogy azt nem illik, de megérdemli, és ne görcsölj rajta tovább. qrva nehéz lesz de legyen gerinced, és ne keresd, ne válaszolj neki semmilyen úton, semmilyen életbevágó, valójában kamu szövegére. Zárd le egyszer s mindenkorra.
37/38 A kérdező kommentje:
Még annyit,hogy én úgy gondolom,hogy amikor távol van tőlem,akkor igazak lehetnek az érzései,mert ott úgymond nincsenek haverjai és egyedül van.Viszont ha itthon van,akkor nem én vagyok neki az első.
2012. márc. 27. 16:47
38/38 anonim válasza:
Felejtsd el, messziről jött amber azt mondd amit akar, de ha itt van, miért nem legény a gáton?!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!