Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves srác félhet az érzéseitől és a szerelemtől?
Olvassa még valaki ezt a sztorit?
Képzeljétek,felhívott a srác.A telefonszám nem volt ismerős,és nem is számítottam arra,hogy jelentkezni fog.Amikor felvettem,és megmondta,hogy ki ő,erősen elkezdett a szívem dobogni,majd kiugrott a helyéről,az egész testemet melegség és remegés árasztotta el.Beszélgettünk picit,majd elkérte az msn címem,és ott folytattuk tovább.Azt írta,hogy szakítófélben van a lánnyal,mert nem szerelmes belé.De attól függetlenül,hogy mi már régóta nem beszélünk,sokszor eszébe jutok.Aznap találkozni akart,de mondtam neki,hogy nem érek rá.Most 100km-re vagyunk egymástól(munka miatt),és 2 hét múlva jön haza,és szeretne velem találkozni.Azt nem kérdeztem meg tőle,hogy vajon most mit akar majd tőlem,szórakozni-e vagy kapcsolatot.Jól át kell majd gondolnom mindent,ami addig fog történni.Nem szeretnék újra pofára esni.Ha látom,hogy tényleg engem akar,akkor meg pedálozzon egy picit!
Szia!
Nekem nagyon úgy jön le, hogy szakított a nővel, most szüksége van rád tartalékosként.
Nagyon vigyázz! Ne mutasd neki, hogy még mindig elolvadsz tőle. Kéresd magad egy kicsit, elvégre is ő nézett palimadárnak, bár a te hibád is, mert ő elmondta mit érez.
Kétlem, hogy ez megváltozott volna. Csak max haverként hiányoztál. Vigyázz a kamuzással, mert lehet ki akar próbálni az ágyban, majd azt mondja, mégsem szeret, tévedett.
28/F
Tudja, hogy te bele vagy zúgva, ezért most szépen leakaszt a szögről.
Ez a véleményem arról, hogy pont akkor keresett meg újra, mikor szakítófélben van.
Utolsó...
Az a baj,hogy ezekhez a programokhoz nincs időnk.(munka miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!