Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 30 éves srác félhet az érzései...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Morzsa kérdése:

30 éves srác félhet az érzéseitől és a szerelemtől?

Figyelt kérdés
Az előző barátnője,megcsalta a legjobb barátjával és akkor teljesen a padlóra került.2 éve ismerem a srácot,randizgattunk párszor,együtt is aludtunk,telón is sűrűn kerestük egymást.Én azt hittem komoly kapcsolat is lehet közöttünk,de tévedtem.Az egyik nap bevallottam a srácnak,hogy szerelmes lettem belé,persze nem személyesen,pár nap múlva smsben válaszolt,hogy nagyon jól érzi velem magát,imádja a testem minden porcikáját stb.stb.,de ennek ellenére sem fogtam meg igazán.A mai napig sokat gondolok rá,hiányzik,de nem merek neki írni,mert nem tudom lenne-e neki értelme.Néha a profilomat a myvipen megnézi,de ennyi.Mi a véleményetek erről?Lehet ebből még komoly kapcsolat?
2012. márc. 23. 08:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Nagyanyám mondja: "Férfinak akkor higgy kislányom, ha liba legel a sírján."
2012. márc. 23. 18:31
 12/38 A kérdező kommentje:

Olvassa még valaki ezt a sztorit?

Képzeljétek,felhívott a srác.A telefonszám nem volt ismerős,és nem is számítottam arra,hogy jelentkezni fog.Amikor felvettem,és megmondta,hogy ki ő,erősen elkezdett a szívem dobogni,majd kiugrott a helyéről,az egész testemet melegség és remegés árasztotta el.Beszélgettünk picit,majd elkérte az msn címem,és ott folytattuk tovább.Azt írta,hogy szakítófélben van a lánnyal,mert nem szerelmes belé.De attól függetlenül,hogy mi már régóta nem beszélünk,sokszor eszébe jutok.Aznap találkozni akart,de mondtam neki,hogy nem érek rá.Most 100km-re vagyunk egymástól(munka miatt),és 2 hét múlva jön haza,és szeretne velem találkozni.Azt nem kérdeztem meg tőle,hogy vajon most mit akar majd tőlem,szórakozni-e vagy kapcsolatot.Jól át kell majd gondolnom mindent,ami addig fog történni.Nem szeretnék újra pofára esni.Ha látom,hogy tényleg engem akar,akkor meg pedálozzon egy picit!

2012. márc. 26. 09:45
 13/38 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem nagyon úgy jön le, hogy szakított a nővel, most szüksége van rád tartalékosként.

Nagyon vigyázz! Ne mutasd neki, hogy még mindig elolvadsz tőle. Kéresd magad egy kicsit, elvégre is ő nézett palimadárnak, bár a te hibád is, mert ő elmondta mit érez.

Kétlem, hogy ez megváltozott volna. Csak max haverként hiányoztál. Vigyázz a kamuzással, mert lehet ki akar próbálni az ágyban, majd azt mondja, mégsem szeret, tévedett.

28/F

2012. márc. 27. 10:32
 14/38 anonim ***** válasza:

Tudja, hogy te bele vagy zúgva, ezért most szépen leakaszt a szögről.

Ez a véleményem arról, hogy pont akkor keresett meg újra, mikor szakítófélben van.

2012. márc. 27. 11:39
 15/38 anonim ***** válasza:
Adj neki esélyt feltétlenül.
2012. márc. 27. 15:04
 16/38 A kérdező kommentje:
Mivel érhetném el azt,hogy én irányítsam a dolgokat?Hogy engem akarjon és ne csak szexet.
2012. márc. 27. 15:35
 17/38 anonim ***** válasza:
Ne feküdj le vele. Szórakozzatok, sétáljatok, színház, társadalmi élet, vállaljon fel.
2012. márc. 27. 15:44
 18/38 A kérdező kommentje:

Utolsó...

Az a baj,hogy ezekhez a programokhoz nincs időnk.(munka miatt)

2012. márc. 27. 15:48
 19/38 anonim ***** válasza:
Legyen erre idő. Ha arra lenne... akkor ahelyett erre legyen. Sétáltatok már úgy, hogy rácsimpaszkodtál a karjára és közben beszélgettetek?
2012. márc. 27. 15:52
 20/38 A kérdező kommentje:
Igen,sétáltunk már,de nem kettesben,a haverja és a barátnője is ott voltak.
2012. márc. 27. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!