Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Morzsa kérdése:
30 éves srác félhet az érzéseitől és a szerelemtől?
Figyelt kérdés
Az előző barátnője,megcsalta a legjobb barátjával és akkor teljesen a padlóra került.2 éve ismerem a srácot,randizgattunk párszor,együtt is aludtunk,telón is sűrűn kerestük egymást.Én azt hittem komoly kapcsolat is lehet közöttünk,de tévedtem.Az egyik nap bevallottam a srácnak,hogy szerelmes lettem belé,persze nem személyesen,pár nap múlva smsben válaszolt,hogy nagyon jól érzi velem magát,imádja a testem minden porcikáját stb.stb.,de ennek ellenére sem fogtam meg igazán.A mai napig sokat gondolok rá,hiányzik,de nem merek neki írni,mert nem tudom lenne-e neki értelme.Néha a profilomat a myvipen megnézi,de ennyi.Mi a véleményetek erről?Lehet ebből még komoly kapcsolat?2012. márc. 23. 08:06
22/38 anonim válasza:
Bár lehet, hogy csak én vagyok ilyen maradi...
23/38 A kérdező kommentje:
Nem vagy maradi.
Sok mindent szeretnék vele kettesben,a szexen kívül...de időhiányban szenvedünk amikor itthon van.
2012. márc. 27. 16:07
24/38 anonim válasza:
időhiányban szenvedünk amikor itthon van.
Kifogás, kifogás, kifogás!!!
Érdekes, hogy másoknak gyereknevelés, napi munka mellett jut ideje egymásra... Szerintem törődj bele, hogy nem kellesz komolyan és keress olyan pasit, aki tudja mit akar-TÉGED.
25/38 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló.Mire hozzám eljut,addigra kb.este 20óra van.....milyen programot tudsz,amihez kemény fizikai munka után nem lenne fáradt?
2012. márc. 27. 16:12
26/38 anonim válasza:
Sétálásra bizony legyen idő. Ha arra sincs, nem értem hogyan akarnál kilábalni, ahhoz meg kell változnod neked is.
27/38 A kérdező kommentje:
Valóban igazad van,nekem is változtatni kell,hogy ne csak az ágyig jussunk.
2012. márc. 27. 16:18
28/38 anonim válasza:
CSAK? Nagyon rossz a sorrend nálad. Persze, az is kell, de ne az legyen a cél, hanem a tartalmas együttlét, kikapcsolódás, közös cél, és utána nem fogod üresnek érezni a helyzetet.
29/38 A kérdező kommentje:
Még a haverjai is gondot jelentenek.Ők még mindig fontosabbak neki,mint én.
2012. márc. 27. 16:23
30/38 anonim válasza:
Nagyon drasztikus lépéseket kellene megtenned, különben beledöglesz. Vedd kézbe az irányítást, szervezz programot, de csak kettőtöknek, ne legyen ott semmiféle kamuhaver, ne is tudjanak róla, lődd ki őket. Csak te és ő legyen ott. Állj a sarkadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!