Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek a random...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a random utcán történő leszólításról?

Figyelt kérdés
18/F vagyok és az érdekelne hogy lányok többsége hogy reagálná le hogy mondjuk nem buliban, vagy fesztiválon vagy ehhez hasonló helyen próbálkoznak ismerkedni vele, hanem mondjuk az utcán... kitaláltam szövegeket, pl.: A haverjaim azt mondták hogy nem merek idejönni hozzád ezért...blabla. a Lényeg az hogy hogy reagálnátok le? Gondlom a külső is számít, szóval megjegyezném mellette hogy én (nem hencegésből) szerintem átlagnál jóképűbb srác vagyok (: (ha nagyon kell privátba még képet is küldök)ja és félre ne értsétek ezt úgy általánosságba kérdezem inkább

2012. márc. 22. 23:26
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Képet ide nem teszem ki, ne adjisten valaki ismerne...de privátba elküldöm
2012. márc. 22. 23:46
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Gyűlölöm, ha így szólítanak le. Szívesen tökön rúgnám ilyenkor az illetőt.
2012. márc. 22. 23:46
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem hordok magamnál aprót.
2012. márc. 22. 23:57
 14/23 anonim ***** válasza:
23:36 kevés az olyan férfi,aki tényleg ilyen szöveget be mer mondani :) Azért jó hallani, hogy van akivel megtörtént!
2012. márc. 23. 00:11
 15/23 anonim ***** válasza:

Ha valóban jóképű vagy, akkor működni fog a dolog, de csak akkor.

Átlag alatti fiúk ne próbálkozzanak ezzel, mert cumi lesz a vége:D Ahogy mondani szokás: ha jóképű vagy, bárhol könnyen tudsz ismerkedni. Ha ronda vagy, akkor veszett ügy.

2012. márc. 23. 00:53
 16/23 anonim ***** válasza:

Juj, szerintem tök jó. Én örülnék az ilyennek. Az egyik barátnőmmel mostanában azt csináljuk, hogy ha reggel suliba menet van vki a HÉVen, aki szimpi, legyen lány vagy fiú, akkor odamegyünk. Ha nem szimpi, lerázzuk. Így már egy csomó embert megismertünk:))

15/l

2012. márc. 23. 23:04
 17/23 anonim ***** válasza:
ÉN csinálom haverokkal rendsezresen, kaptam is már elérhetőséget, egész jól el lehet dumálgatni tök idegen lányokkal, de vannak igazán veszélyes boszorkák is azért. :D
2012. márc. 25. 10:27
 18/23 Peanut válasza:
Szerintem ha helyes vagy , amit nemtudok, akkor nincs vele semmi gáz, és aki meg azt írja hogy tökönrúgná az illetőt, az sem biztos hogy élesben meg is tenné, szerintem csak kemlénykedik finoman szolva, de fogadok neki is tetszene a dolog,ha az előbbieket nézzük.
2012. márc. 25. 10:32
 19/23 anonim válasza:

az utcán ismerkedéssel nincs baj, sőt..valóban nagyon jól esik az embernek...

de ilyeneket ne mond: "A haverjaim azt mondták hogy nem merek idejönni hozzád ezért...blabla", mert ez olyan,mintha te igazából nem is akarál volna odamenni...szóval ha ismerkedni akarsz..ezt a szöveget hagyd!! :) 18/L

2012. márc. 25. 13:29
 20/23 anonim ***** válasza:

Szerintem is jó ötlet, de a külsődön és a viselkedéseden sok múlik. Legyél határozott, de ne bunkó. A csaj ne lássa rajtad hogyha esetleg zavarba jössz, magabiztosnak kell tűnnöd, de nem beképzeltnek. Ha gondolod küldj képet őszintén elmondom a véleményem:)

21/L

2012. ápr. 16. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!