Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a random utcán történő leszólításról?
Ha valóban jóképű vagy, akkor működni fog a dolog, de csak akkor.
Átlag alatti fiúk ne próbálkozzanak ezzel, mert cumi lesz a vége:D Ahogy mondani szokás: ha jóképű vagy, bárhol könnyen tudsz ismerkedni. Ha ronda vagy, akkor veszett ügy.
Juj, szerintem tök jó. Én örülnék az ilyennek. Az egyik barátnőmmel mostanában azt csináljuk, hogy ha reggel suliba menet van vki a HÉVen, aki szimpi, legyen lány vagy fiú, akkor odamegyünk. Ha nem szimpi, lerázzuk. Így már egy csomó embert megismertünk:))
15/l
az utcán ismerkedéssel nincs baj, sőt..valóban nagyon jól esik az embernek...
de ilyeneket ne mond: "A haverjaim azt mondták hogy nem merek idejönni hozzád ezért...blabla", mert ez olyan,mintha te igazából nem is akarál volna odamenni...szóval ha ismerkedni akarsz..ezt a szöveget hagyd!! :) 18/L
Szerintem is jó ötlet, de a külsődön és a viselkedéseden sok múlik. Legyél határozott, de ne bunkó. A csaj ne lássa rajtad hogyha esetleg zavarba jössz, magabiztosnak kell tűnnöd, de nem beképzeltnek. Ha gondolod küldj képet őszintén elmondom a véleményem:)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!