Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a random utcán történő leszólításról?
Figyelt kérdés
18/F vagyok és az érdekelne hogy lányok többsége hogy reagálná le hogy mondjuk nem buliban, vagy fesztiválon vagy ehhez hasonló helyen próbálkoznak ismerkedni vele, hanem mondjuk az utcán... kitaláltam szövegeket, pl.: A haverjaim azt mondták hogy nem merek idejönni hozzád ezért...blabla. a Lényeg az hogy hogy reagálnátok le? Gondlom a külső is számít, szóval megjegyezném mellette hogy én (nem hencegésből) szerintem átlagnál jóképűbb srác vagyok (: (ha nagyon kell privátba még képet is küldök)ja és félre ne értsétek ezt úgy általánosságba kérdezem inkább2012. márc. 22. 23:26
2/23 anonim válasza:
Én örülnék,ha végre leszólítana egy szimpatikus férfi az utcán!Bármivel(csak ne perverz és ne szexszel kapcsolatos dolog legyen!)
3/23 anonim válasza:
nekem tetszene, főleg ha tetszik 21L
4/23 anonim válasza:
Volt egyszer egy 1éves kapcsolatom,ami azzal kezdődött hogy leszólított:)
5/23 anonim válasza:
jól kell csinálni,akkor az lesz amit te akarsz.
kb így-
6/23 anonim válasza:
Engem már sokszor szólítottak le, még a jóképűeken is látszott, hogy kiéhezett barmok. Szóval én mosolyogva, de megpróbálnálak lerázni.
Ha elég ideig próbálkozol, és kedvesen, nem nyomulósan (pl 5 perc után már eléggé unalmas, hogy milyen szép vagyok) akkor OK.
Próbálj beszédbe elegyedni, az szerintem jobban bejön.
7/23 A kérdező kommentje:
Aki, a videót küldte, ott mégiscsak adott a helyszín :D Jah meg attól parázok csak picit hogy a feltételes csaj flegma lesz :D Bár mondjuk ha egyedül van....
2012. márc. 22. 23:35
8/23 A kérdező kommentje:
#6 Miből jött le hogy "kiéhezett barom"?
2012. márc. 22. 23:35
9/23 anonim válasza:
Engem szólítottak már le az utcán, örültem neki kicsit (mégiscsak növeli kicsit az egómat), de mivel van barátom, udvariasan visszautasítottam, és mosolyogva elköszöntünk. De szerintem ne ilyen szöveggel menj oda, hogy "a haverok azt mondták...", ez olyan, mintha csak fogadásból mentél volna oda. Az a srác, aki engem leszólított, elment mellettem, aztán visszafordult, megállított, és valami olyasmit mondott, hogy ne haragudjak, hogy megállít, de olyan kedvesen mosolyogtam az imént, hogy nem bírt elmenni mellettem :) Nem nyomulós, egyszerű, természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!