Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randira egy ilyen megteszi?
2012. márc. 22. 21:57
21/28 anonim válasza:
az is tökéletes, amúgy is majdnem azon vitáztunk, hogy luxusjacht vagy inkább villa a tengerparton :D és tényleg ne hagyjátok fiúk, hogy elszálljunk!
23/28 anonim válasza:
Ennyi, mindenki mérje fel a maga nőjénél, hogy mit engedhet meg még kedvességként úgy, hogy a kisasszony ne érezze azt, hogy övé a világ.
24/28 anonim válasza:
ja és ha lehet akkor inkább jacht :D
25/28 anonim válasza:
Nekem van jachtom.
Akkor dugunk?
26/28 anonim válasza:
hát persze, de csak ha hozol csokit...
27/28 A kérdező kommentje:
Azért nem gondoltam hogy ennyire megoszlanak majd a vélemények... :)
Na mindegy, ilyet kap, aztán lesz, ami lesz... Nem hiszem, hogy elszállna ettől az agya, nem olyan típusú lány :)
2012. márc. 22. 23:06
28/28 anonim válasza:
Én nagyon nagyon örülnék neki, de nem várom el hogy egy fiú a második randin már ajándékot hozzon :) De szó mi szó örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!