Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítsam le azt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

E.z. kérdése:

Hogyan szólítsam le azt aki tetszik?

Figyelt kérdés
a munkahelyem előtt pásztáz telefonnal a kezében, de a szeme sarkából látom h figyel. én azon vagyok h a szemkontakot felvegyem és h zavartságomban ne nézzek másfele, hátha:)
2012. márc. 22. 11:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ne így mond, hogy jól nézel ki, hanem valamit dicsérj meg rajta. Ing/zakó/nadrág, ilyesmit.
2012. márc. 22. 13:07
 12/17 anonim ***** válasza:

Hehe! :)

Persze. Ha kisebb hatást szeretnél, akkor jó.

Szia! Jó a zakód, hogy hívnak?

Csak nehogy beleragadj a témába. Hol vetted? Ahham nagyon jó. Szép a gombja. Bírom, ha ilyen egy zakónak a csíkja. Aztán csodálkozol, hogy behal a beszélgetés.

Jobb, ha tisztázod, hogy tetszik neked, ha fel akarod szedni. Ugyanúgy folytatódik a duma, nem kell semmi extrára számítanod, csak az a különbség, hogy az elején leszögezted a lényeget. Nem fogja meglepni, ha felhívod, hogy menjetek el valahová. Tiszta lapokkal játszol és tökös vagy.

2012. márc. 22. 13:11
 13/17 A kérdező kommentje:

ez jó: Szia! Jó a zakód, hogy hívnak? :)bár a telefonjára érdemesebb lenne rákérdezni, ha már látván nem tudja letenni.

nem lehetek tökös, mert én vagyok a női résztvevő:)

nem hiszem h házas, mert fiatal. 24-5re tippelem, az ilyen tipusú srácok majd 29-30 körül kezdenek el a házasságon gondolkodni...

várom a további javaslatokat:)

2012. márc. 22. 13:29
 14/17 anonim ***** válasza:
:D Te vagy a nő? Te jó ég milyen könnyű dolgod van! Csak simán megmondod, hogy tetszik a zakód. Többet nem is kell tenned. Te jó ég! Fel sem tudod fogni, hogy mennyivel könnyebb a dolgod.
2012. márc. 22. 13:32
 15/17 A kérdező kommentje:

azt mondod, ennyi elég?! nem tudom, mi van ha minden 3.csaj ezt csinálja vele az irodaház előtt, amikor én nem látom:)

jájj. pasik. mindig nekem kell melóznom az ügyön, ők meg csak babért aratnak! sok a tutyi mutyi, aki nem az, az meg lókötő!:D

2012. márc. 22. 13:50
 16/17 A kérdező kommentje:

mondjuk vhogy oda is kell érdesgetni, nem szeretném csak úgy lerohanni. tehát elsőkör szemkontakt, mosoly, aztán ha még a boltban is összefutunk (múltkor a sorban mögöttem állt) akkor bevágom ezt a jó a kabátod/inged/telód akármid dumát:)

köszönöm mindenkinek az eddigieket, további helyzet egyszerűsítő tippeket is várok:)

2012. márc. 22. 13:55
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne komplikáld túl. Tényleg nem kell semmilyen többletdolgot letenned az asztalra. Simán beszédbe elegyedsz vele. Mint nő, neked tényleg csak ennyi. Ha látod, hogy ott van, beszélj hozzá. Semmi más!

Nem szólítják le a lányok, akármilyen jól néz ki. Egy férfit nem szoktak.

2012. márc. 22. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!