Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik gy srác az osztályból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik gy srác az osztályból, már öt éve Soha nem volt még barátom,18 vagyok. Szeretném megszólítani, de félek. Mit tegyek? Hogy szólítsam meg?

Figyelt kérdés
2011. márc. 26. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
5 év alatt sosem szóltál hozzá?
2011. márc. 26. 19:14
 2/5 A kérdező kommentje:
De hozzászóltam, mindig is beszélgettünk, csak sosem mondtam neki, hogy tetszik, és nem tudom mit tegyek, hogyan mondjam el neki.
2011. márc. 28. 10:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem kötelező nevén nevezni a gyereket. Más szavakkal: nem kötelező azt mondani, hogy tetszik neked, vagy hogy elmenne-e veled randizni.

Elég, ha elkezdesz egyre közelebb kerülni hozzá (több közös program, több beszélgetés, stb). Idővel, ha úgy látjátok, akkor majd kimondjátok, hogy mi is a kapcsolatotok státusza.

2011. márc. 28. 13:39
 4/5 A kérdező kommentje:
De mégis hogyan mondjam el neki hogy szeretem, a közelebb kerülés már megvolt.
2011. márc. 29. 14:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha jóban vagytok, akkor azért már csak jobban tudod, hogy hogy lehet ezt számára a legoptimálisabban tálalni.

Ha semmi ötleted nincs, akkor annyit tudok javasolni, hogy a legközelebbi beszélgetésetekkor próbáld meg abba az irányba terelni a témát, hogy tetszel-e neki, vagy hogy vajon jó párost alkotnátok-e, etc..

2011. márc. 29. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!