Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi a legjobb lépés?
Figyelt kérdés
A helyzet az hogy jó ideje beszélgetek egy lánnyal, de csak olyan baráti szinten, én alapvetően nem akartam volna semmit, pl azt sem gondoltam hogy lenne nála esélyem.. Aztán egy buliban mégis úgy alakult mintha több is lehetne az egészből, azóta hívtam találkozni, beleegyezett, de most meg 3 napja hogy nem is beszéltünk. Csak annyi lenne a kérdés hogy szerintetek ilyenkor egy lány mit vár el? fussak utána és smsezzek, írogassak neki h mi a helyzet, vagy hagyjam és ha tényleg komolyabban gondolja majd úgyis jelentkezik? Köszi 18/F2012. márc. 22. 10:52
1/6 anonim válasza:
Mikorra beszéltétek meg a találkát?
2/6 anonim válasza:
Ne várd,hogy ő jelentkezzen!Vedd a kezedbe a telefonod és írj neki egy sms-t, hogy hogy van,mi újság vele..Biztos örülne neki!!!!
3/6 anonim válasza:
Miért nem beszéltetek? Hát valahogy felvehetnéd vele a kapcsolatot, hogy fussatok össze vagy ilyesmi.
4/6 A kérdező kommentje:
Konkrétumot még nem beszéltünk meg, csak annyit hogy benne vagyunk és majd még megbeszéljük mert nem tudtuk előre milyen időpont lenne a jó. Azóta én kerestem de még nem jelentkezett...ezért nem tudtam h ebből mire számítsak, lehet h csak udvariasságból egyezett bele de igazából le akar rázni és hagyni a dolgot, vagy csak sok a dolga, nemtudom, de túl rámenős sem akarok lenni :D
2012. márc. 22. 11:28
5/6 anonim válasza:
2 naponta hívd fel, hogy mi a pálya. Ha nem akar eljönni sehogyan sem, akkor le akar rázni. 3 elhívás után hagyd sztem.
6/6 anonim válasza:
Szerintem a legegyszerűbb az lenne, ha felhívnád és megbeszélnél vele egy találkozott, de ami nagyon fontos, hogy ne egy idő pontot mondj, hogy pl: szerda 16 órakor találkozunk?, hanem mondj neki két idő pontot pl: találkozunk szerda 16 órakor ott vagy csütörtök ugyan ekkor, amelyik neked jobb! és ha tényleg azt mondja, hogy neki egyik sem jó, akkor hagyjad! :DD csak ennyit tudok javasolni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!