Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit írhatnék neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írhatnék neki?

Figyelt kérdés
Tetszik egy lány az iskolából már elég rég óta, de mindig osztálytársakkal, barátokkal beszélget, így nehéz hozzá közel férkőzni. Nem rég megtaláltam facebookon(tudom nem a legjobb ötlet), és elhatároztam hogy írok neki, de mindig a "majd holnap" szavakkal tologattam az időpontot. Most elhatároztam, hogy valamit tennem kell, különben lemaradok róla, ha meg sem próbálom. A bökkenő az, hogy egyáltalán nem beszéltünk még, és nem tudom mivel indítsam a beszélgetést. (Mivel nem ismerem, így ismeretlenül még be sem jelöltem, mert felesleges.) Holnap lesz a születésnapja, ha ez lényeges. Ha tudna valaki ésszerű választ adni, hogy hogyan lehet beszélgetést produkálni két teljesen ismeretlen ember között, szívesen fogadnám a választ. 16F, 17L.
2012. márc. 21. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha megvan az adatlapja,akkor könnyen kiderítheted,hogy mi érdekli, miket csinál,miket szeret.Ez jó kiindulópont.

Írhatsz neki valami olyasmit,hogy szia XYZ vagyok a suliból, tudod?Mi újság?

Csaj: Semmi különös, veled?

TE: Nagyon Jól néztél ki ma is.Holnap 10,20 as szünetbe van kedved dumálni egyet?

BLÁBLÁBLÁ, ez majd adja magát.16 évesen nem maradsz le róla sem, semmiről sem.

Ennyit tudok látatlanban:)

Sok sikert, és nem kell ám be"szarni.

2012. márc. 21. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Akárki akármit mond, ne írj neki. Jól tetted, hogy nem írtál. Csak leégeted magad, mert nem fog visszaírni és ezután nem tudod majd eldönteni, hogy miért nem írt. Hidegen hagyja vagy arra vár, hogy odamenj hozzá?, ha tényleg érdekel? De te ezek után persze nem fogsz odamenni hozzá, hiába köszönget rád ijedezve. Ha egy lánynak a tudtára adod, hogy tetszik, máris elbuktad a dolgot. Attól kezdve csak teherként élné meg a közeledésed. Interneten ne ismerkedj! Egyszer csináltam ilyet komoly céllal, teljesen korrekt levelet írtam lánybarátaim szerint is, de bebuktam, azóta ég a fejem, ha látom.

Persze majd írnak okosak erre olyasmit, hogy "én így ismertem meg a barátomat...blabla, fülig szerelmesek vagyunk", de ezek nem igazi kapcsolatok, hiába bizonygatják az igazukat.

2012. márc. 21. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Facebookon akarsz hódítani?

Vegyél példát az öreglányról a videóban!

http://www.youtube.com/watch?v=Pb19JwNhfGo

2012. márc. 22. 01:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam hogy azt írom neki hogy "Szia tetszel, tetszek neked?". Először ismerkedési céllal kezdenék beszélgetni vele, majd utána közölni esetleg vele, ha megtetszik, hogy lehetne több is. Csak elkezdeni nehéz, utána már jöhet a sablon "Szia, mi újság?", és máris halad a beszélgetés. Ezt egy teljesen ismeretlen lánnyal nem hiszem hogy jó ötlet lenne.
2012. márc. 22. 06:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Hagyj a p_csába azt a sz_ros facebookot, ne legyél kretén... csak személyesen szólítsd le egy teljesen hétköznapi szöveggel, mintha csak egy lány baráttal beszélgetnél.
2012. márc. 22. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!