Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csókolózni mindenkivel jó érzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csókolózni mindenkivel jó érzés?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, az első barátommal vagyok együtt. Imádok vele csókolózni, vele csókolóztam először. Ne értsetek félre, nem is vágyom más csókjára. Csak felmerült bennem, h. most azért szeretek ennyire csókolózni, mert szeretem a párom, v. a csókolózás tetszik? Tehát ha vki olyannal csókolóznék, aki nem tetszik, akit nem szeretek, vele is ugyanolyan jó lenne?

2012. márc. 21. 08:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Na most ezt én is tudom mondani: majd megtapasztalod
2012. márc. 22. 18:31
 12/18 anonim válasza:
Ezt nm biztos hogy mindenki igy gondolja de szerintem , vagyis en ugy tapasztaltam , hogy jobb olyannal a csokolozas akit szeretek , aki irant nm erzel semmit azzal mar nm olyan jo .lehet hogy csok kozben lelekben nm is vagy ott, mert nincsenek meg azok az erzesek.
2012. márc. 22. 18:33
 13/18 anonim válasza:
Szoval jobb aval akit szeretsz.
2012. márc. 22. 18:34
 14/18 anonim ***** válasza:
ez is igaz
2012. márc. 22. 18:48
 15/18 anonim ***** válasza:
28%
Nekem egy éve ért véget egy 5 éves kapcsolatom. Én nem tudtam elképzelni amíg együtt voltunk, hogy milyen lehet mást csókoln, ölelni, kívánni. Aztán jött egy srác, aki megtetszett és csókolóztunk. Jól csókolt(hisz mindenki jól csókol!) de semmit nem jelentett. Semmit nem éreztem, így nem is lett belőle több. Aztán jött egy másik srác, akivel egy hosszon vagyunk, sokat beszélgettünk és kikezdett velem, én folytattam és eljutottunk a csókig. Ő beindított valamit nálam...volt ott kémia,pillangó és lassan ott tartok hogy nagyon vonzódom hozzá... hm remélem kielégítő a válasz. :)
2012. márc. 22. 20:57
 16/18 anonim válasza:
65%
Ha ehhez a mindenki jol csokol kommenthez azert annyit hozza fuznek hogy azert mnindenki nm csokol jol , mar tisztelet a kivetel de van aki nyalasan csokol ,meg aki tapasztalatlan az benan stb...tudom hogy meg kell tanulni , de mindenkinel mas a csok :)
2012. jún. 30. 20:10
 17/18 anonim ***** válasza:
45%
Az egyik voltbarátnőmmel nem szerettem csókolozni akár hogyan próbáltam "béna" volt, de ő az új pasijával mint akik profik ebben. A legelső barátnőmmel mint akik meg mi voltunk a profik. Szóval igen is mindenki jól tud csókolózni csak az ember a saját szemszögét szereti nézni. "Ha nekem nem jó akkor másnak se, mert béna" ez olyan gyerekes szöveg:S
2012. jún. 30. 21:50
 18/18 anonim válasza:
Hat ismeretlennel semmikepp sem volt jo... Gyors volt, es durva. Sajnos, megtortent, mivel tobbet ittam a kelletenel, de hat remelhetoleg ezt tobbet nem fogom eljatszani. Egyebkent ugy ereztem, mintha kiakarna elvezni, hogy megkaparintott... egy eroszakos allat volt.
2017. jún. 5. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!