Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csókolózni mindenkivel jó érzés?
Intenzíven lévőkkel eszméletlen.
Temetőben pihenőkkel hullajó.
2012. márc. 21. 08:38
Büdös szájúval nem jó ... :-P
2012. márc. 21. 08:53
3/18 A kérdező kommentje:
Oké, de úgy értettem, h. azért más érzés azzal csókolózni, akit szeretsz, mint azzal, akit nem, vagy rosszul gondolom? Pl. buliban van, h. csókolóznak az emberek pár perc ismeretség után is, de az azért még sem olyan jó, mint akit szeretsz, és akivel együtt vagy, nem?
4/18 A kérdező kommentje:
Az 1. válasz elég morbid, de azért tetszik. :)
Az is sokmindent elárul, ha valakinek morbid viccek tetszenek, főleg lány esetében.
Aki szerelmes annak általában csak is jó lehet a csók míg nem esik pofára, mert az jó nagy csókot ad. Van olyan, hogy nem olyan jó a csók valakivel, de nincs olyan ember aki ne tudna jól csókolozni. Értem?:)
2012. márc. 21. 09:03
Általában senkivel sem rossz, de az igazival az igazi. :-)
2012. márc. 21. 09:58
Akibe szerelmes vagy, azzal jó a csók. Én az első barátnőmbe nagyon szerelmes voltam, imádtam vele csókolózni. 1,5 év múlva véget ért a nagy románc, az utána lévőkkel nem volt igazán nagy kaland a csók. Pl: a nyelvpiercing abszolút nem jött be. De valahogy a többivel a kémia sem volt meg. Igyekeztem kerülni a csókot.
Majd kitartóan csókolom a csajokat, aztán majd kiderül, számítanak e tényleg az érzések, vagy csak technika kérdése a történet.
2012. márc. 21. 10:13
Szerintem ez úgy van, hogy akibe szerelmes vagy, azzal alap, hogy jó, azokkal pedig akiket csak kívánsz, könnyen lehet, hogy rossz lesz, pl. volt már olyan srác, aki őrülten bejött, de nem igazán ismertem, aztán megcsókolt, ki is ábrándultam, hogy semmi érzelem... az is előfordult már, hogy ugyanebben az esetben, hiába nem volt tűzijáték meg lepkék a hasban, de élveztem,
2012. márc. 21. 14:11
9/18 Monini29 válasza:
Nem mindinki tud JÓL csókolózni! Ha valaki rosszul csókol, abba lehetsz akármilyen szerelmes, az akkor sem lesz jó, de lehet egy hirtelen jött csók sokkal élvezetesebb szerelem nélkül is! Szóval a párod biztos jól csókol, de ha lesz több, akihez hasonlíthatod, majd megtapasztalod!
2012. márc. 22. 14:41
Monini29 már pedig mindenki tud jól csókolozni. Nem csak azért, mert szerelem aztán mégsem érzed. Neked nem volt valakivel jó, de másnak meg felemelő. Tudod összhang. Ismered nem? Tegyük fel van + és -, na már most egyszerű fizika. Most ne úgy nézd, hogy férfi és nő a plusz meg negatív. Mondjuk te + vagy és te megismertél egy + csávót és ezért tök bénának nézed. Na de másnak aki - annak az a + nem béna lesz hanem eszméletlen. Érted? Mindenki tud jól csókolni! Nincs olyan ember aki nem tud jól csókolni. Ha egy házat kell építeni akkor azt mondom van béna, de hogy valaki ne tudjon csókolni olyan nem létezik és ennyi.
2012. márc. 22. 18:29
Kapcsolódó kérdések: