Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell az első randin csinálni és mit nem szabad (a beszélgetésen kívül)?
a viszonyítás miatt 21 vagyok.
snassz? figyelj, ezeken görcsölhetsz örökké, h na de mi van, ha ez ...? na és ha erre ő...? nem számíthatsz ki mindent előre, h ezt fogom mondani és akkor majd jó lesz minden, mert ő nevet, én megcsókolom...stb. nem így működik.
ha elég laza vagy (tudom, h ezt hajtogatom, de ez az igazság), akkor semmi nem lesz gáz. tudni kell magad előadni. ha viszont látja rajtad, h rettegsz attól, h megcsókold, ideges vagy, attól ő is ideges lesz és nem fogsz jól kijönni a szituból. nem tudom, érted-e, mit mondok. hány éves is vagy? 16?
Nem... én is 21 vagyok. Ez most gáz, hogy 21 évesen kérdezek ilyet?
Én is tudom, hogy nem lehet mindent kiszámítani, csak valahogy úgy látom, hogy apró hibák is tönkrevághatnak dolgokat.
ugyan, miért lenne gáz? érthető, h félsz kicsit, ha tetszik a jány, nem akarod elszúrni.
én se csókolóztam még úgy igazán (csak ilyen kis h.lye játékokban, képzelheted :D) mégsem érzem gáznak :P
persze, de nem retteghetsz azon folyton, h jaj most mit fogsz hibázni? mert úgyis fogsz. elbukhatsz egy kőben, lelökhetsz egy villát az asztalról. na és? tudni kell kezelni ezeket a helyzeteket és akkor igazán nem kell ezen pörgetned az agyad.
a kettő nem jár együtt :P
egyszerűen csak nem vagyok az a típus, aki szereti elsiettetni ezeket a dolgokat.
mértékkel. egy-két bók bőven elég. de ne sablonos legyen, hanem olyan, amit megjegyez, amire azt gondolja: nahát, figyel rám, mondok példát:
- Jó így a hajad.
- Csinos ez a szoknyád.
- Szép vagy, amikor mosolyogsz.
Ilyenek, nem kell ezt se túlspilázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!