Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kell az első randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kell az első randin csinálni és mit nem szabad (a beszélgetésen kívül)?

Figyelt kérdés
2012. márc. 20. 16:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
De... nem snassz ezt megkérdezni...? Hány éves vagy amúgy (viszonyítás miatt)?
2012. márc. 20. 16:45
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

a viszonyítás miatt 21 vagyok.

snassz? figyelj, ezeken görcsölhetsz örökké, h na de mi van, ha ez ...? na és ha erre ő...? nem számíthatsz ki mindent előre, h ezt fogom mondani és akkor majd jó lesz minden, mert ő nevet, én megcsókolom...stb. nem így működik.

ha elég laza vagy (tudom, h ezt hajtogatom, de ez az igazság), akkor semmi nem lesz gáz. tudni kell magad előadni. ha viszont látja rajtad, h rettegsz attól, h megcsókold, ideges vagy, attól ő is ideges lesz és nem fogsz jól kijönni a szituból. nem tudom, érted-e, mit mondok. hány éves is vagy? 16?

2012. márc. 20. 16:48
 13/22 A kérdező kommentje:

Nem... én is 21 vagyok. Ez most gáz, hogy 21 évesen kérdezek ilyet?

Én is tudom, hogy nem lehet mindent kiszámítani, csak valahogy úgy látom, hogy apró hibák is tönkrevághatnak dolgokat.

2012. márc. 20. 16:51
 14/22 anonim ***** válasza:

ugyan, miért lenne gáz? érthető, h félsz kicsit, ha tetszik a jány, nem akarod elszúrni.

én se csókolóztam még úgy igazán (csak ilyen kis h.lye játékokban, képzelheted :D) mégsem érzem gáznak :P

persze, de nem retteghetsz azon folyton, h jaj most mit fogsz hibázni? mert úgyis fogsz. elbukhatsz egy kőben, lelökhetsz egy villát az asztalról. na és? tudni kell kezelni ezeket a helyzeteket és akkor igazán nem kell ezen pörgetned az agyad.

2012. márc. 20. 16:55
 15/22 A kérdező kommentje:
köszi szépen, rendes vagy, remélem fogsz egy fiút, aki majd téged hív randira :)
2012. márc. 20. 16:58
 16/22 anonim ***** válasza:
szokásuk. :))
2012. márc. 20. 17:02
 17/22 A kérdező kommentje:
akkor hogy nem csókolóztál még?
2012. márc. 20. 17:06
 18/22 anonim ***** válasza:

a kettő nem jár együtt :P

egyszerűen csak nem vagyok az a típus, aki szereti elsiettetni ezeket a dolgokat.

2012. márc. 20. 17:13
 19/22 A kérdező kommentje:
és mondani kell valamit...? hogy szépnek tartom, tetszik, kedves?
2012. márc. 20. 17:22
 20/22 anonim ***** válasza:

mértékkel. egy-két bók bőven elég. de ne sablonos legyen, hanem olyan, amit megjegyez, amire azt gondolja: nahát, figyel rám, mondok példát:

- Jó így a hajad.

- Csinos ez a szoknyád.

- Szép vagy, amikor mosolyogsz.

Ilyenek, nem kell ezt se túlspilázni.

2012. márc. 20. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!