Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randira tippek?
Ha egy doboz Ferrero Rochert viszek az megteszi? Csak hogy ne üres kézzel menjek...
Bemutatkozunk, gondolom puszi-puszi, aztán meg lehet fogni a kezét (nem kézfogás, hanem ahogy a párok szokták), vagy azt még első randin ne?
Na hirtelen ez a két kérdésem van, de jöhet bármlyen plusz tipp :)
Köszi a segítséget! :)
Ő 17/L én 20/F
ne fogd meg rögtön a kezét :D
randi végén megcsókolhatod, második randin már lehet azzal indítani és utána fogni a kezét :D
nekem mondjuk a ferrero rocher nem kéne (pedig kedvenc csokim), én nem szeretem ha első randin adnak valamit
18/L
jó, akkor nem kap semmit :D
köszi a válaszokat :)
Egy szál virág szép lenne azért :) A legtöbb nő elájul tőle :)
Csajozós oldalak javasolják hogy rögtön fogd a kezét, még akkor is ha ő ürügyekkel elengedi újra fogd meg...velem megcsinálták..idegeimre ment, de aztán összejöttünk...hmm
fura mi?
Na mindegy, a kézfogása helyzet egyértelművé tételére sozlgál az első randikon, hogy a lány érezze többet akarsz tőle...
csók ilyenek akkor jó ha azt érzed szimpatkus vag yneki...ne legyél töketlen de ne is ronts ajtóstúl a házba, az a baj hogy minden lánynál máshol van a határ, ha ezt jól belövöd nyert ügyed van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!