Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne sikeresen az utcán csajozni?
a szöveg mindegy,egyébként nyitásnak nevezik.
de vannak erre garantáltan működő szakkönyvek amiből megtanulhatod.
Jóképű vagy? Akkor mindegy mit mondasz, inni fogják a szavaidat:D
Ha viszont nem vagy jóképű, akkor úgyis elhajtanak a p-ba.
Csajozási tanácsok kezdőknek.
1. lecke:
Ne legyél ronda.
Hallod. Múltkor hozzám odajött egy full random ismeretlen szimpla egyszerű mezei gyerek. A kezemben lévő szórólapról kezdett beszélni. :D Tök cukor volt, én örültem neki. Vigyorgott, mint a vadalma, nem tudom ki küldte volna el a szerencsétlent a búsba mégis...
Ha nem vagy bunkó, veled se lesznek azok. Persze ha nem 3.14csákkal kezdesz.
20L
"Persze ha nem 3.14csákkal kezdesz. " ez fájt... xD
Fogj egy lapot, írd rá ezt: "Ha tetszem mosolyogj, ha nem akkor csinálj egy hátra szaltót"
Biztos lehetsz benne, hogy 100ból 99 mosolyogni fog :D
Hmm. Az biztos, hogy ne kínálgasd a lányokat cukorkával! :-D
Szerintem legyél jófej, azt kész. Engem mindig ledönt a lábamról minden vicces és jófej pasi. Sztem nincs olyan, hogcsajozós duma, minden a helyzettől függ... Max csak trèningezheted magad :))
Emlékszem nyáron a hugomat ráuszírottam egy kva helyes pasira, hogy mondja azt, hogy nem találja a nővérét, mert azthittem, hogy milyen jó lesz, ha megtaláljuk egymást a fiu segítségével, meg minden, de elküldött a büdös ppp-ba...
15/L
"Hallod. Múltkor hozzám odajött egy full random ismeretlen szimpla egyszerű mezei gyerek. A kezemben lévő szórólapról kezdett beszélni. :D Tök cukor volt, én örültem neki. Vigyorgott, mint a vadalma, nem tudom ki küldte volna el a szerencsétlent a búsba mégis..."
Nem szó szerint kell érteni a p.-ba elküldést:D Tulajdonképpen te is ezt csináltad a sráccal, csak finoman... Az eredmény ugyanaz, ez a lényeg, nem más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!