Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, hogyan szerezzem meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, hogyan szerezzem meg magamnak ezt a palit?

Figyelt kérdés
van egy fiu akivel 2 szer randiztam, és megtudtam h más lányokkal is randizik. viszi őket, hogy ne untakozzon. lekötni nem akarja magát egy kapcsoltaban,mert nemrég ért véget egy 6 éves kapcsolata, és közülünk se akar választani.de tudom h az ilyen fiut meg lehet valahogy fogni, de nem tudom, hogy hogyan. én 18 ő 23
2009. jún. 12. 18:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem viszont nem lehet megfogni. Esetleg vársz pár évet míg kiéli magát, de hülyeség lenne. Vagy pedig elgondolkozol magadon, és azon, hogy milyen "fegyvered" van a többi hölgy ellen és mivel kaphatnád meg, nem csak egy futó kapcsolatra.
2009. jún. 12. 18:25
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem rég ért véget egy komoly, tartós kapcsolata, MÉG jó darabig nem akar majd újat... nem fogod tudni megfogni. Most kicsit kiéli magát, aztán köt ki valaki mellett majd ismét.
2009. jún. 12. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!