Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj ha nem csináltam vele semmit?
3 hete randizgatok egy sráccal és most beszéltük meg h akkor összejövünk, elhívott bemutatni a szüleinek.
Utána bevonultunk a szobájába és enyhén felizgattam, de végül nem nagyon mentem bele semmibe alsónemű épp h rajtam maradt , szerintetek ha már felizgattam ki kellett volna elégítenem ugye? :/
"Elarulnad nekem, h akkor nalad mi tortenik miutan a csaj felszopott? "
Ha odáig eljutunk, akkor szex is lesz, csak úgy nem szokott szopogatni a feleségem.
"szal, h miert jo az neki, h ha felallitjak aztan semmi,"
Olvasd el a #25, #26, #27-es válaszokat.
"Kivancsi lennek, h o az erdekes szex. szokasaval milyen nonek kell...."
Magyarázd már el nekem, hogy mi az érdekes abban, hogy nem kötelezem a csajt befejezésre, ha esetleg elkezdte?!?!
Olvasd már el a kérdést még egyszer szépen alaposan, különös tekintettel az "enyhén felizgattam" részre. Még is miért lett volna neki kötelező (a te szánalmas felfogásod szerint) kielégítenie?!?! A kérdező kérdésével foglalkozunk, nem az általad fölvetett "miutan a csaj felszopott" esettel. Csak ezt te nem vagy képes felfogni. Szánalmas vagy.
köszönöm a válaszokat
mindenki másképp gondolja ez miatt ne indítsatok vitát
sajnálom h ez miattam kezdődött el..
engem valójában tényleg a kérdésem érdekelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!