Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen parfümöt? Hölgyek, illetve magára sokat adó fiúk: Paco Rabanne 1 million, Armani Code, vagy Hugo Boss - Boss?
Adva van a kérdés, most akarok venni egy parfümöt, ez a három jelölt van.
Lányok, nektek melyik be a legjobban?
Fiúk (férfiak :)), nektek melyikre gerjedtek a legjobban?
Köszönöm előre is a válaszaitokat, ha kérhetem életkort is írjatok.
Egyértelmű hogy one million :) legjobb! megőrülök attól az illattól......
20/L
Köszi az eddigi válaszokat, továbbra is szívesen várom (de nagyon hajlok a millionra)
1. kérdező:
Az a Puma véletlenül nem a Jamaica 2 volt?
Hát eddig akkor midenki másra voksolt:)
Fuu a jamaica..női is olyan jó, nekem egyszer volt, nagyon szerettem:))
Amelyik Jol all neked... Ugyse ugy mutat a borodon, mint a teszteren, mi ezt innen nem tudjuk eldonteni.
Am. Ezek nagyon mainstream parfumok,sokan hasznaljak oket, en masikat valasztanek helyettuk
(Dior givenchy chanel versace gucci hermes guerlain thierry muggler stb.. Vagy a harom.)
Vagy a harom markabol masikat. lemaradt az elozo uzimrol.
Am en armanira szavaznek, de azt mar reg levaltottam mert eleg sokakon erezni. Ha tetszik probald ki Burberry brit for ment hasonlo illat.
Ez a paco rabanne a divatparaszt tinikorosztály nagyágyúja, minden másodikon állítólag ez van. Nem nagy szám.
Én hugo greent használok, elég állat illata van. Hugo az jó nagyon. F.27
Emporio Armani - Diamond (Ha inges típusú vagy.) Étterem,Mozi,színházba menetkor szoktam használni.
YSL La nuit de l'homme Legjobb férfi parfüm, egyenesen Párizsból. :) Ezt minden nő akivel együtt voltam dicsérte.
Nem erős, kellemes, lágy illatú. Igazi éjszakai illat.
PS: One Milliont azért nem ajánlom, mert minden nő ismeri,és a férfiak 70% mostanában azt használja. (külföldön is.Hidd el, saját szememmel láttam. Kollégiumban 1 szobában 5fiúból 5 nek one million volt.)
Kissé zavaró ha két férfi ugyan olyan illattal van 1 nő mellet. Neked is zavaró lenne.
YSL meg egy olyan illat amit nincs ami űberel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!