Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Minden csajnak bejövök jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden csajnak bejövök jobban pl. egy Armani pólóban? Vagy van egyáltalán ilyen?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 14:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Először szerintem tanulj meg fogalmazni, addig ne nagyon akarj bejönni senkinek.

és mármint milyen van? Armani póló? persze.

2010. ápr. 20. 14:53
 2/16 anonim ***** válasza:

lehet rajtad akármilyen póló ha egy igazi nagy paraszt bunkó vagy

le se sz.rják a pólódat hidd el

2010. ápr. 20. 14:54
 3/16 anonim ***** válasza:
Nálam nem attól függ, hogy ki milyen márkás vagy márkázott pólóba van. Nem vagyok más pénzére,holmiára kiéhezve,nem is mutogatni akarom másnak, tőlem jöhet egy szakadt farmerbe meg egy laza pólóban az első randinkra, ha úgy csókol,hogy beleszédülök és a továbbiakban is mindig kiáll mellettem, megnevettet és értelmesen el tudunk beszélgetni.
2010. ápr. 20. 14:57
 4/16 anonim ***** válasza:
60%

fú,nekem nem!

szóval egy mínusz:D

5/16 anonim ***** válasza:
Igen, van olyan, hogy Armani! És nem, ha gyökér vagy, akkor egy Armaniban is gyökér maradsz! A személyiségedet nem tudod lecserélni, mint egy inget/pólót...
 6/16 anonim válasza:
szerintem nem fogsz jobban tetszeni egy csajnak csak azért mert márkás ruha van rajtad. Ha kajakra bejössz neki, és szeret akkor nem fog számítani neki, hogy most milyen a pólód. Mármint nyilván nem azt akarom ezzel mondani, hogy szakadt pólóban járj, csak nézzél ki normálisan, és tuti h "ok leszel".
2010. ápr. 20. 14:59
 7/16 anonim ***** válasza:

Igen, van olyan, hogy Armani! És nem, ha gyökér vagy, akkor egy Armaniban is gyökér maradsz! A személyiségedet nem tudod lecserélni, mint egy inget/pólót...

ott a pont...

2010. ápr. 20. 15:02
 8/16 anonim ***** válasza:
Ráadásul az Armani az öltönyben hangzatos pólóban már cigányos :) Ezt jegyezd meg ha nem akarsz napi Raj lenni :)
2010. ápr. 20. 15:15
 9/16 anonim ***** válasza:
pfhojj.selyemfiú..
2010. ápr. 20. 16:18
 10/16 Fke ***** válasza:
haha, de gáz vagy... egy szakadt pólóban is bejössz a lányoknak, ha vonzó vagy
2010. ápr. 20. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!