Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lánynál nem próbálkozom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánynál nem próbálkozom be azonnal, mert még el se döntöttem, akarok-e, ezért egyelőre csak beszélgetek vele, de nem szállok rá, akkor nincs esélyem?

Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 15:21
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Ez rengeteg dologtól függ. Mennyit beszéltetek, miről volt szó. Mondod, hogy nem is találkoztatok élőben. Teljesen más, ha valakivel élőben találkozol, vagy csak néha csetelsz.

Chaten bénázni bocsánatosabb bűn.

Magyarán szerintem göngyölítsd fel a dolgot. Beszélgess vele, aztán valahogy próbálj vele találkozni. Ha már eljön, akkor minden rendben. Ha már élőben vagytok, akkor viszont ne játsz arra, hogy határozatlansággal, meg sótlan beszélgetéssel eléred, amit akarsz. El kell őt csábítanod. Ez a legjobb szó rá, és ez járjon a fejedben.

2012. márc. 15. 16:52
 32/39 anonim ***** válasza:
Hát épp ezaz, hogy azzal foglalkozom, és érthetetlen, hogy normális válaszokat adó személynek hogyan adhatnak mások ennyire alacsony értékelést.
2012. márc. 15. 16:59
 33/39 anonim ***** válasza:

Sok nőnek valahogy nagyon nem fekszik, amikor az ember racionálisan meg tudja magyarázni ezt az egész udvarlási dolgot.

Ők szeretnék azt hinni, hogy ez az egész egy misztikum. Hogy őket nem lehet kiismerni. Hogy ahhoz, hogy két ember beleszeressen egymásba, csakúgy jön egy szikra a semmiből.

Ez az egész rettenetesen derogál nekik.

2012. márc. 15. 17:02
 34/39 anonim ***** válasza:

Én is nő vagyok, de nem így látom, szerintem a válaszok korrektek és helytállók.

Abban egyet kell értsek, hogy kiismerhetetlennek tartjuk magunkat, de azt hiszem a legtöbb férfi azért élvezi, hogy mi azt hisszük, hogy ő nem ismer :)

2012. márc. 15. 17:03
 35/39 anonim ***** válasza:

Szerintem sok férfi tényleg nem ismeri a nőket. Teljesen más felnőni férfiként és rengeteg empátiát igényel, hogy megértsd a másikat. Sok különféle nőt kell megismerni, ahhoz, hogy az ember képet tudjon alkotni. Nehéz kilépni a saját problémamegoldó világunkból és eltávolodni attól, hogy mi milyen céllal közeledünk. Nehéz a másikat igazán megérteni. Rengeteg gyakorlás és tapasztalat árán jutsz el az igazsághoz.

A nőknek egész más. Ők választanak és belenőnek ebbe az egészbe. Teljesen természetes nekik és nem értik, hogy mi okoz gondot a másik oldalnak.

2012. márc. 15. 17:12
 36/39 anonim ***** válasza:
Igen, ebben is van valami. Sokaknak egyébként sosem fog menni, hogy megismerjék a másikat. Valamilyen szinten ez adottság. Van, akinek sosem okozott problémát, egyetlen percre sem. Ismerek ilyen alakot, félelmetes, de van, aki erre képtelen. Nőben is ismerek ilyet. Nem csak párkapcsolat terén, hanem akárhol, mintha keresztüllátna rajtad. Tudja min fogsz mosolyogni, tudja hol a határ, mi az, ami neked imponál. Ezt én betudom a jó emberismeretnek.
2012. márc. 15. 17:20
 37/39 anonim ***** válasza:
A nők azért jobbak ebben alapból szerintem. A férfi gondolkodás egész más. Problémamegoldó. Van egy célom el kell érnem. Össze akarok jönni valakivel? Akkor megmondom. Ilyen egyszerű. Aztán amikor nem jön össze arra következtetnek, hogy nem is szabad megmondani. Holott ez sokkal árnyaltabb.
2012. márc. 15. 17:22
 38/39 anonim ***** válasza:

A nők pedig dramatizálnak. Szóval ha valami nem az elképzelésük szerint alakul, akkor olyan szövevényes történeteket képesek a miértre kitalálni, hogy ők maguk is csak kis idő múlva hiszik ezt el. Hibát keresnek, megoldást, de persze ez mind olyan, mintha egy undorító szappanoperát néznél.

Biztos ismered a viccet, amikor a férfi és a nő szex után fekszik az ágyon :)

2012. márc. 15. 17:25
 39/39 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy, majd még dumálhatnánk, de most mennem kell.
2012. márc. 15. 17:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!