Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lánynál nem próbálkozom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánynál nem próbálkozom be azonnal, mert még el se döntöttem, akarok-e, ezért egyelőre csak beszélgetek vele, de nem szállok rá, akkor nincs esélyem?

Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 15:21
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Én a szavaikból úgy vettem ki, hogy amikor megismerkedtek, akkor egyszerűen nem jöttek be úgy egymásnak. Később meg egymásba szerettek. És nem "ha a ló nincs, szamár is jó" alapon.
2012. márc. 15. 16:03
 22/39 anonim ***** válasza:

Mondok neked valamit. Nekem is volt egy barátnőm. Elsőre nem tetszett annyira, de aztán egy ideje nem voltam nővel. Összejöttünk. Nagyon édes volt, nagyon kedves volt. Soha nem vitatkozott velem. Abban az időben rengeteget dolgoztam, úgyhogy nem igazán izzítottam a csajozásra. A lényeg, hogy mellette maradtam, holott tudtam, hogy nem az igazi. Később persze megszoktam, egész jól elvoltunk.

Aztán jött egy lány, aki szebb és kacérabb volt. Az elején elzárkóztam, mert mégiscsak foglalt vagyok. De ő flörtölt velem, szórakozott velem, ingerelt. Ezerszer izgalmasabb volt vele pár óra, mint a párommal bármikor. Persze őrá MINDEN férfi bukott, aki csak ismerte. Nekem is nagyon tetszett, de nem akartam megcsalni a párom.

Ha nem vagyok foglalt hálát adtam volna az égnek, hogy kaptam egy ilyen lehetőséget az élettől.

Ha egyszerre randizok mind a kettővel egyértelműen az izgi lányt választom.

A páromnak szerencséje volt, mert éppen akkor nem annyira csajoztam és nem is terveztem, de azért úgy voltam vele, hogy nekem sem árt egy kis lazulás.

Vondd le a tanulságot belőle.

2012. márc. 15. 16:16
 23/39 A kérdező kommentje:
De ezek szerint te pont hogy "ha nincs ló, szamár is jó" alapon jöttél össze a lánnyal. Ők meg nem.
2012. márc. 15. 16:25
 24/39 anonim ***** válasza:
Ha az elején nem tetszettek egymásnak, akkor ők hogyan jártak el?
2012. márc. 15. 16:26
 25/39 A kérdező kommentje:
Mondjuk, úgy, hogy egyszerűen spontán egymásba szerettek? Miért nem létezne ilyesmi?
2012. márc. 15. 16:32
 26/39 A kérdező kommentje:
nem = ne
2012. márc. 15. 16:32
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a tapasztalatom, hogy az udvarlás és a vonzalom nagyon is törékeny dolog. Van egy lendülete. Ha ettől túlságosan eltérsz, akkor csökken a vonzalom mind a kettőtökben. Nem jön meg utólag. Maximum a külvilágnak valamit mégiscsak mondani kell. Mondaná azt, hogy "igen, nem tetszik, de valakivel mégiscsak lennem kell.". Csajok ilyet főleg nem vallanak be. Rengeteg ilyen semmilyen kapcsolat van.

Én nem építenék erre. Aztán csomó fiúnak meg megmondják, hogy maradjunk barátok. Pont ezért. Elhúzta a dolgot és nem lépett időben. Csak azoknak a csajoknak volt jobb lehetősége. Nem olyan passzban volták, hogy elfogadják a szamarat.

2012. márc. 15. 16:37
 28/39 anonim ***** válasza:

Utolsó! Áruld már el nekem: Miért csak 13%-od van?

Általában azoknak ilyen alacsony a százalékuk, akik egy értelmes magyar mondatot sem képesek összedobni és rá vannak pusztulva a caps lockra.

2012. márc. 15. 16:42
 29/39 A kérdező kommentje:
Aha. Nos akkor a TE véleményed szerint ez a vonat, nálam, már elment?
2012. márc. 15. 16:43
 30/39 anonim ***** válasza:
Inkább azzal foglalkozz, amit írok, ne azzal, hogy a többi, hogy gondolkodik. Ha tudsz jobbat cáfold meg.
2012. márc. 15. 16:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!