Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy lánynál nem próbálkozom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánynál nem próbálkozom be azonnal, mert még el se döntöttem, akarok-e, ezért egyelőre csak beszélgetek vele, de nem szállok rá, akkor nincs esélyem?

Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 15:21
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

Mindegy, hogy gyáva vagy, vagy határozatlan, ő gyengeségként értékeli (az is). Kivéve, ha az ő értéke alacsonyabb, mint a tied. Akkor bénázhatsz, neki mindenképp jó vagy.

Tudod három fajta nő van: Megdugnám, talán megdugnám, nem dugnám meg. Csak azokkal szabad foglalkozni, akiket megdugnál. A többit felejtsd el. Viszont azoknál határozottan lépj!

2012. márc. 15. 15:44
 12/39 A kérdező kommentje:

De 1 hónap után?

Nem agyalnék, ha nem tudnám, hogy egyes lányoknál azonnal kell lépni, különben bukta.

Ha nincs meg a száma, ér más csatornán randit kérni? Személyesen ugyanis nem találkozunk a mindennapokban.

2012. márc. 15. 15:45
 13/39 anonim ***** válasza:
Ér hát, írj rá facebookon nyugodtan :)
2012. márc. 15. 15:46
 14/39 anonim ***** válasza:

"Megteszem, csak nem tudom, nem késtem-e már le erről. "

Hívd el valahova és meglátod. Egy randinak sem kell mindig úgy végződnie hogy összejöttök.. Én is hívtam már el egy csajt akit alig ismertem sétálni, a végére kiderült hogy egy retardált p*csa és hagytam.

2012. márc. 15. 15:46
 15/39 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy mi a dolog magyarázata? Több párt ismerek, akik kezdetben barátok voltak, később meg összejöttek.
2012. márc. 15. 15:47
 16/39 anonim ***** válasza:

Ezek a párok általában szociálisan visszafejlettek és a párválasztási piramis alján vannak. Mivel egyikőjüknek sem volt jobb lehetősége ezért összejöttek.

Ha valóban azt akarod, hogy egy nő odalegyen érted, akkor határozottan kell viselkedned vele. El kell őt csábítanod. Az, hogy nem ismered eléggé nem azt jelenti, hogy nem flörtölhetsz vele. Szépen a randi közben kérdezel rá dolgokra, amivel tisztázhatja magát, hogy normális e vagy nem.

2012. márc. 15. 15:53
 17/39 anonim ***** válasza:
Osztom az utolsó véleményét.
2012. márc. 15. 15:55
 18/39 A kérdező kommentje:

Szociálisan visszafejlett??? Meg kevésbé értékes??? Milyen jelzők ezek?

Az általam említett párok teljesen normálisak és szociálisak.

2012. márc. 15. 15:56
 19/39 anonim ***** válasza:
Kissé nyers volt ugyan, de azt mondta neked, amit én.
2012. márc. 15. 15:57
 20/39 anonim ***** válasza:

Lehet, de csajozásban/pasizásban kis mimózák. Ha hirtelen szakítanának, lehet, hogy egy évig se találnának újat. Ha biztosra akarsz menni, akkor jól kell csinálnod a dolgot, férfinak kell lenned. Nem bénázhatsz, hogy hátha ennél ez a stílus elmegy.

A lényeg az, hogy csináld! Hívd el és látod, hogy mi lesz. Szerezz tapasztalatot, nyomjad! Azért, hogy ez a kérdés fel se merüljön benned.

2012. márc. 15. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!