Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiu akivel szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kyttike kérdése:

Van egy fiu akivel szeretnék randizni de ő nem hív el, és tudom hogy ő is aka. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 13:50
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Most akkor Kyttike felé is az a tanács, hogy nehogy elhívja randira a fickót, mert így meg úgy a női büszkeség?
2012. márc. 15. 19:58
 22/29 anonim ***** válasza:
Elmondtam a véleményem, nem buta lány, tudja értelmezni.
2012. márc. 15. 20:04
 23/29 anonim ***** válasza:
végre valaki egyet ért..18:31, 18:41 :)
2012. márc. 15. 20:15
 24/29 anonim ***** válasza:
El ne sírd már magad örömödben te meg :DDD
2012. márc. 15. 20:23
 25/29 anonim ***** válasza:
Hát, nézd, te se hidd, hogy mindenki veled ért egyet. A tiéd is csak egy vélemény a sok közül.
2012. márc. 15. 20:33
 26/29 anonim ***** válasza:
Amivel rajtam kívül egy ember értett egyet :) Láttam :) Bár azért az utolsó visszakérdezés totálisan érthetetlen, mintha nem olvasta volna, amit írtam. Te legalább tisztességesen kiálltál a véleményed mellett. Igaz, hogy én hülyeségnek tartom, de azt tisztelem, ha valaki hiszi, hogy igaza van és erről nem lehet eltéríteni.
2012. márc. 15. 20:37
 27/29 anonim ***** válasza:

14:27

Te nagyon tudatlan vagy.

Kezdeményezzen a nő is. Okos nő nem csinál ebből problémát. Az a jó, hogy manapság egyre több nő kezdeményez. És a férfi dicsekedhet ezzel a barátai előtt.

Ha meg te annyira női szerepet akarsz, akkor menj vissza a konyhába és mondj le a szavazati jogodról! :)

2012. márc. 16. 12:27
 28/29 anonim ***** válasza:
Hát nézd, régebben azt hittem, hogy itt tényleg mond valamit az, hogy ki mekkora %-ot kap, meg kivel mennyi ember ért egyet, de ma már nem így gondolom. Nagyon hozzávetőleges tájékozódásra jó ez az oldal. Ha valamire mindenki azt mondja, hogy hülyeség, az se jelent sokat, mert egy bizonyos réteg nézi az oldalt, sőt különböző időpontokban totál más válaszok érkezhetnek. Volt már olyan kérdésem, amit egyszer kiírtam újra, csak más megfogalmazásban, és teljesen más válaszokat kaptam. Szóval ha mindenki egyetért veled, az múlhat a véletlenen is.
2012. márc. 16. 13:42
 29/29 anonim ***** válasza:
Meg ha senki, az is!
2012. márc. 16. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!