Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu akivel szeretnék randizni de ő nem hív el, és tudom hogy ő is aka. Mit tegyek?
Hívd el te, nem ciki. Velem mindig ez van, nagyon visszahúzódó, csendes, gyáva gyerek vagyok, nem merek kezdeményezni, éppen ezért én sosem mentem oda a lányhoz, viszont fordítva igen, hívott már el lány randira.
22F
szerintem is apasi kezdeményezzen, semmiképpen SEM A NŐ!! a modern világban minden megengedett, minden nő k*rva lett(tisztelet a kivételnek), nincs normális lány mert az összes úgy tapad a pasikra mint egy pióca...
és nem a 19.század, de legyünk már nők!!!!kezdeményezzenek a pasik!
miért, leesik a gyűrű az ujjatokról ha nektek kell előbb megszólalni??
szerintetek, ha egy lány tényleg nagyon jól néz ki és akár 30 pasi is akadna rá egy 10 méteres körzetben, és a lány is tudja magáról h jól néz ki és h nagy keletje van, akkor ha a pasi nem tapasztalt vagy nem néz ki annyira jól nem olyan menő, AKKOR MÉG IS HOGY A F@SZBA MERJEN ODAMENNI?? Mert magas az esély rá h ő ugysem kellene neki..
mivel manapság a nők elég válogatósak és elég magasan van a mérce, ezért nehéz kezdeményeznie egy pasinak!
míg a nő biztosra tudja h csak egy szavába kerül és a pasi ugrik, addig a pasi tudja h esélye 10%
Még egyszer mondom, naggggyon buta vaskalapos lélek, aki presztízskérdést csinál ebből az egészből.
Ha egy nőnek tetszik egy férfi, nem jelezheti ő is? Nem kezdeményezhet? Miért is?? Ne hülye szabályokon múljon már a boldogság. Ja, hogy ez nem is hülye szabály, csak nőnek akarod érezni magad... értem. Hát érezd. Biztos jó érzés tehetetlennek lenni, mert végül is ezzel a felfogással saját magatokat teszitek tehetetlenné. Ahogy tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!