Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiu akivel szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kyttike kérdése:

Van egy fiu akivel szeretnék randizni de ő nem hív el, és tudom hogy ő is aka. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 13:50
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Nem!! :)
2012. márc. 15. 16:56
 12/29 anonim ***** válasza:
Felőlem földhöz is vághatod magad, engem igazán nem zavar :D
2012. márc. 15. 16:58
 13/29 anonim ***** válasza:

Hívd el te, nem ciki. Velem mindig ez van, nagyon visszahúzódó, csendes, gyáva gyerek vagyok, nem merek kezdeményezni, éppen ezért én sosem mentem oda a lányhoz, viszont fordítva igen, hívott már el lány randira.

22F

2012. márc. 15. 17:30
 14/29 anonim ***** válasza:
0%

szerintem is apasi kezdeményezzen, semmiképpen SEM A NŐ!! a modern világban minden megengedett, minden nő k*rva lett(tisztelet a kivételnek), nincs normális lány mert az összes úgy tapad a pasikra mint egy pióca...

és nem a 19.század, de legyünk már nők!!!!kezdeményezzenek a pasik!

2012. márc. 15. 17:34
 15/29 anonim ***** válasza:

miért, leesik a gyűrű az ujjatokról ha nektek kell előbb megszólalni??

szerintetek, ha egy lány tényleg nagyon jól néz ki és akár 30 pasi is akadna rá egy 10 méteres körzetben, és a lány is tudja magáról h jól néz ki és h nagy keletje van, akkor ha a pasi nem tapasztalt vagy nem néz ki annyira jól nem olyan menő, AKKOR MÉG IS HOGY A F@SZBA MERJEN ODAMENNI?? Mert magas az esély rá h ő ugysem kellene neki..

2012. márc. 15. 17:38
 16/29 anonim ***** válasza:

mivel manapság a nők elég válogatósak és elég magasan van a mérce, ezért nehéz kezdeményeznie egy pasinak!

míg a nő biztosra tudja h csak egy szavába kerül és a pasi ugrik, addig a pasi tudja h esélye 10%

2012. márc. 15. 17:40
 17/29 anonim ***** válasza:
Ha az elméleted igaz lenne, akkor gyakorlatilag párok sem nagyon lennének, de mint látjuk, vannak :)
2012. márc. 15. 17:50
 18/29 anonim ***** válasza:

Még egyszer mondom, naggggyon buta vaskalapos lélek, aki presztízskérdést csinál ebből az egészből.

Ha egy nőnek tetszik egy férfi, nem jelezheti ő is? Nem kezdeményezhet? Miért is?? Ne hülye szabályokon múljon már a boldogság. Ja, hogy ez nem is hülye szabály, csak nőnek akarod érezni magad... értem. Hát érezd. Biztos jó érzés tehetetlennek lenni, mert végül is ezzel a felfogással saját magatokat teszitek tehetetlenné. Ahogy tetszik!

2012. márc. 15. 18:31
 19/29 anonim ***** válasza:
Mi van, ha a lánynak teljesen bejön a srác, de a srác csak egy átlagos lánynak látja a lányt, akivel lehet, hogy akarna valamit, de annyira nem, hogy odamenjen a lányhoz, akkor a lány szenvedjen szerinted, kedves 4-es válaszadó? Hát gratulálok akkor a női büszkeség miatt, hogy a lánynak rossz legyen emiatt. :)
2012. márc. 15. 18:41
 20/29 anonim ***** válasza:
Ha valaki csak átlagosnak lát, akkor az lenne a szenvedés, ha vele kellene lennem :) Erről ennyit. :)
2012. márc. 15. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!