Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az gáz ha a buliban megláttok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha a buliban megláttok egy srácot akkor oda megyek hozzá, lány létemre?

Figyelt kérdés

És mit mondhatnák hogy szia jössz táncolni?Ez egy kicsit gáz vagy nem?Én nem ismerem a srácot de mindig egy helyre járunk bulizni....A barátnőm ismeri azt mondta hogy félénk egy kicsit a lányokhoz:DÉs h még nem is volt barátnője pedig már 18 éves de nagyon helyes.

Vagy inkább felvegyem MsN-re?

előre is kösszi a válaszokat:)

2009. jún. 11. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Nem gaz.De szerintem ne hivd el tancolni az olyan megalazo lehet neki inkabb beszelgess vele es ha tetszel neki majd o megkerdezi,hogy tancolunk?:D
2009. jún. 11. 14:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha félénk a fiú akkor próbálkoz azzal,hogy meghívod egy üdítőre vagy arra amit éppen szeretsz(ital).Kicsit beszélges vele.És ha látod,hogy vevő rád akkor mehettek táncolni.Szerintem ez a legjobb.MSN-es dolgot nem látom jó ötletnek,mert lehet,hogy mikor írna neked nem lenne egyedül(haverok)és ilyenkor egy fiú mindent ír csak azt nem amit te szeretnél hallani.A szemtől szembe beszéd mindennél jobb.Sok sikert!

24/L

2009. jún. 11. 14:06
 3/5 anonim válasza:

Szerintem pedig igenis gáz, ha egy lány odamegy egy szórakozóhelyen egy fiúhoz. Maradjanak már meg a klasszikus szerepek. Szerintem pontosan ezért nézi sok fiú r.bancnak az összes csajt, mert mindegyiket olyan könnyű megkapni.

Ha már mindenképp te akarsz kezdeményezni, hát tedd, de ne hívd el táncolni, inkább ha látod, hogy a pultnál van, te is keveredj oda és kezdj el vele beszélgetni valamiről (pl. "Ez a kedvenc zeném! Mindig a tavalyi nyaralás jut róla eszembe.") Hátha ráharapna a dologra.

Lehet, hogy hülyeséget mondtam, de nekem ez a táncolni hívás nem fekszik.

Az msn-t szerintem megpróbálhatod, de ha megteszed, akkor ne írkálj neki mindig, várd meg, amíg ő keres. Ha tetszel neki, akkor biztosan keresni fog. A lényeg: ne akaszkodj rá! Hagyd meg neki a "vadászatot", hiszen ez a fiúk ősi ösztöne. Nem véletlenül a fiúk járnak a lányok után évezredek óta.

Sok sikert.

2009. jún. 11. 23:32
 4/5 anonim válasza:
Amúgy 20/L voltam és tapasztalatból beszéltem.
2009. jún. 11. 23:32
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm amugy az utolso válaszadoval értek egyet kösszi a válaszod:D
2009. aug. 18. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!