Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy pasi rámír, beszélgetün...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi rámír, beszélgetünk egy jó órát és a beszélgetés végén azt mondja, hogy ő lassan megy, de hamarosan még beszélünk, szia:*, aludj jol>:D< akkor ez azt jelenti hogy tetszem neki?

Figyelt kérdés

2012. márc. 14. 14:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ebből még semmire nem lehet következtetni, lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Személyesen kellene találkoznotok, beszélnetek, abból több mindent látni fogsz.
2012. márc. 17. 09:00
 12/15 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem gyereket akar.
2012. márc. 17. 10:44
 13/15 anonim ***** válasza:

Az azt jelenti hogy rád írt, beszélgetettek egy órát, és azt írta, hogy aludj jól, és kész.

Lehet én vagyok öreg már 20 évesen, és még nem szereztem be az msn jelentési kéziszótárt... :D

2012. márc. 17. 15:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Egyébként lány vagy ugye?
2012. márc. 17. 15:49
 15/15 anonim ***** válasza:

Házasodni akar! :O

Ugyanmár... én is így köszönök el a lány barátaimtól vagy azoktól a lányoktól, akikkel jóba vagyok (ismerősök - mert nem ugyanaz, mint a barátság :P). Attól mert küld egy ölelős smileyt és puszit, még nem jelenti azt, hogy tetszel neki.

Találkozz vele élőbe, beszélgessetek, menjetek el ide-oda, és akkor majd rájössz, hogy mi a helyzet.

18/F

2012. márc. 18. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!