Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, ti is szeretitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti is szeretitek a szőke hajú kék szemű fiúkat?

Figyelt kérdés

én nagyon szeretem a szöke haj kék szem fehér bör összeállitást.

sajnos itthon ez elég ritka

20/L

2012. márc. 14. 12:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
az úgy a legjobb... az én barátom is ilyen és áhh nagyon helyes... én imádom az ilyeneket.. :))
2012. márc. 14. 12:19
 2/18 anonim ***** válasza:

Én pont az ellenkezőjét szeretem, sötét haj, barna szem. :)

Ízlések és pofonok. Nem vagyunk egyformák.

2012. márc. 14. 12:33
 3/18 anonim ***** válasza:
11%

Én is barna haj, barna szem párti vagyok!!

Szőke, kék szemű pasival csak akkor jönnék össze, ha nagyon helyes, hosszú haja van (váll alá, hát középig ér minimum) és szakálla!!

De inkább hosszú barna hajú szakállas, barna szemű pasi :))) szerencsére az én párom pont ilyen és imááádom:)))

22/L rocker :P

2012. márc. 14. 12:39
 4/18 anonim ***** válasza:
52%
"Szőke haj , kék szem , fehér bőr összeállítás" már lassan népbetegség a lányok körében !
2012. márc. 14. 13:20
 5/18 anonim ***** válasza:
én ilyen vagyok csak sötétszőke haj
2012. márc. 14. 13:21
 6/18 anonim ***** válasza:
elméletben szeretem de valahogy mindig barna/zöld szemű barátaim voltak, így lehet h a gyakorlatban annyira nem tetszik :) Amúgy én szőke kék szemű, fehér bőrű vok, csak feketére festem a hajam. ÚÚh annyira nem ritka ám ez az összeállítás itthon csak sokan festik a hajukat :D
2012. márc. 14. 13:37
 7/18 anonim ***** válasza:
hat,figyelj,kinek mi jon be.nekem egyik pasi se xD en barna,zold szmu srac vok :/ a zold szemet nem kedvelik a csajok????
2012. márc. 14. 13:38
 8/18 Normálisvagy? ***** válasza:
Engem nem kimondottan érdekel a hajszín! De inkább a barna hajú illetve sötétebb hajú fiúk jönnek be!
2012. márc. 14. 15:05
 9/18 anonim ***** válasza:

zöld szem a legritkább, szóval tutira...

én is a szőke kékszemű lányokra bukom, de nagyon ritkaság az ilyen, és pláne még ha jól is néz ki. De pl Csehországban már sokkal több ilyen akad, legtöbb meg ugye északon, skandinávia, ukrajna, oroszo...stb

itt egy kép a világos szemszín megoszlásáról:

[link]

2012. márc. 14. 15:11
 10/18 anonim ***** válasza:

Igazából én úgy vagyok vele, hogy hiába szőke kék szemű ha nincs kisugárzása.

És hiába van kisugárzása ha nagyképű.

2012. márc. 14. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!