Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem szeretitek a szöke haju lányokat?
itt mind kérdésnél azt olvasom hogy mindegy csak ne legyn szöke,inkabb barna legyen..stb
ha nem festett szöke és nem platina szöke szinű az nem jó?
miért nem?
köszii:)
egyszökelány.:)
Legutobbi baratnom szoke volt. Eredeti szoke. Semmi baj nincs vele :) Sot, szerintem a festettel sincs baj, nem a hajszin a lenyeg :)
RJ 19/F
Van egy szőke lány ismerősöm, és gyönyörű.. mondjuk.. szőke ismerőseim közül ő az egyetlen, aki bejön, de ő nagyon.. ha hazajön, rámozdulok :]
18F
Nem jarok szivesebben barnaval. Egyaltalan nem azon mulik, kivel jarok.
RJ 19/F
Az eredeti szőkéket imádom, de a festett sem zavar, szeretem a szőkéket :)
Szerintem sokan vagyunk még így, ne aggódj :)
19F
szőke kb válligérő (vagy kicsit hosszabb) egyenes és természetes (nem festett mégcsak nemis melirozott) és ehhez kék szem, nekem ez a tuti, de ugyanugy tetszhet egy barnahaju lány is, de amugy nemtudom honnan vetted hogy nemszeretika szökehaju lányokat. inkább forditva vettem észre, hogy fiuknál szavaznak barnaszeműre meg ienekre
20/f szintén szőke és kékszemü :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!