Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem szeretitek a szöke haju lányokat?
itt mind kérdésnél azt olvasom hogy mindegy csak ne legyn szöke,inkabb barna legyen..stb
ha nem festett szöke és nem platina szöke szinű az nem jó?
miért nem?
köszii:)
egyszökelány.:)
most ezen elgondolkodtam mindig azt hittem h a szőkéket szeretem, de eddig mindig barnákkal jártam
2x csókolóztam szőke lánnyal, de sztem nem a hajszín a fontos, hanem hogy hosszú legyen :P (mármint a haj)
Nekem semmi gondom nincs a szőke hajszínnel. Úgy vagyok vele, nem a borító alapján ítélem meg a könyvet. Barnában is vannak idétlen s h.lye csajok, ugyanúgy mint a szőkékben, vörösekben. Szóval lényegtelen. Mondjuk most egy szőke barátnőm van s szeretem is, egyáltalán nem jellemzőek rá a sokak által a szőkékre rábélyegzett tulajdonságok.
Vannak kivételek.
20/F
Én azt olvastam, h a fiúk többsége csajokban a szőkéket részesítik előnyben. A nők pedig a sötét hajú, barna szeműeket.(Nálam ez igaz amúgy)
19/lány
Szerintem a fiúk többsége a kedves aranyos lányokat részesíti előnyben, függetlenül a hajszínüktől :)
19F
nem ugratásból irtam mert csodálkoztam azon hogy az ilyen kérdésekre ha visszaolvasgattok gyak.kérdéseken akkor csak olyan válaszok jöttek h inkább barna..ezért elgondolkoztatott.:D hogy miért.:D
Kööszi a válaszokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!