Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti elutasítanátok egy beszédhibás férfit, ha leszólítana titeket? Hátrány ez nálatok? 21/F
Figyelt kérdés
Régebben sok nőt leszólítottam, akik tetszettek, mertem velül ismerkedni, de egy éve bizonyos okok miatt beszédhibás lettem (nem írom le, hogy mi az oka, mert nem szeretném, ha felismerne valaki) és azóta nem csak a nőkkel nem merek szóbaállni, hanem szinte mindenkivel aki idegen, mert félek, hogy kicsúfolnak és kiröhögnek (ugyanis volt már rá példa).2012. márc. 13. 20:34
11/13 anonim válasza:
Az egyik tanárom is kb. így beszél. Meg lehet szokni, szóval, ha amúgy szimpatikus lennél, akkor nem lenne hátrány. De egyébként, ha valami lelki oka van a beszédhibádnak, elmehetsz orvoshoz is, hátha tud segíteni.
24/l
ui.: Nézd meg a Király beszéde c. filmet. Tanulságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!