Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szájrapuszi után mi jöhetne?
Figyelt kérdés
Barátnőmnek (akit nagyon szeretek) még csak szájrapuszit szoktam adni ha köszönünk egymásnak... Hogyan tudnám ezt \'\'fokozni\'\'? Adjak egyszerre többet, vagy talán csókoljam meg? Mit csináljak? :S2009. jún. 10. 21:20
1/10 anonim válasza:
Pusziból csók lesz csókból ölelés ölelésből...végül a szex:D
2/10 anonim válasza:
csókold meg^^,
am ölelés után még tapizásXP aztán más testrészek csókolgatása^^ aztána sex:P
3/10 A kérdező kommentje:
Nem szeretném ezt nagyon fokozni még pl. nyelves csókkal... Akkor mégis mit csinálhatnák? Puszi után gyorsan mégegy ami legyen kitartóbb?
2009. jún. 10. 21:26
4/10 anonim válasza:
hát nemértem h mit akarsz ha szájra puszi utáán mit akarsz ha nem csókot??:)
sztem csókold meg!
5/10 anonim válasza:
Lassan, finoman hajolj közel hozzá és csókold meg. Aztán öleld át és csókolózzatok. Jó lesz hidd el.
7/10 anonim válasza:
Ha nem vagytok fiatalok szerintem inkább csókold meg, mert általában egy 17-18 felállásnál a lány megijed szerintem ha jó darabig nincs csók pl. :D
8/10 anonim válasza:
Teperd le helyben te macsó állattt
9/10 anonim válasza:
Az utolsónál ott a pont :D
Ne légy ilyen félénk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!