Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha 5 randi után nem érint, nem csókol meg a srác, akkor dobjátok?
Kedves Kérdező!
NE tedd föl neki azt a kérdést, amit írtál, meg úgy egyáltalán, ne kérdezz, cimbi. Íme a tanácsom: találj ki valami eredeti randiötletet, valamit, ami szerinted tetszene neki, ha sokat beszélgettetek, nem lesz gond. Aztán hívd fel, és mondd meg neki, hogy van egy fasza terved, és csatlakozzon hozzád. Adj meg 2 időpontot (ne hétvége legyen!): egyrészt, így Te irányítasz (neked kell, Te vagy a férfi), másrészt megadod neki a választás lehetőségét (meg egyébként is lehet, hogy az egyik tényleg nem jó neki). Ha kérdezi, mi az, ne áruld el, mondd azt, tetszeni fog neki. Ha nem akar vagy mindkét időpontra nemet mond, sajna elbaxtad, tudod, miért. Ha eljön, legyél laza, könnyed, és csókold meg a randi 2. felében (szerintem ne a végén, addig ne várj, de ne is "támadd le" túl hamar). Fontos, hogy ne csak úgy a semmiből csináld, de azért nagy feneket ne keríts neki. Keress alkalmat, hogy megérinthesd a kezét, majd haladj egyre följebb a következő érintésnél (kéz-kar-váll-hát), és ha látod - inkább érzed, hidd el, fogod -, hogy nem idegenkedik, ha végighaladtál, egyszerűen csak finoman fordítsd magadhoz és csókold meg. Ha el is hajol, ne ess kétségbe, ne ütközz meg, legyél továbbra is laza, könnyed, és folytasd a próbálkozást később.:) Ha döbbenten néz rád és beküldi, hogy "azt hittem, barátok vagyunk", akkor tudni fogod, hogy valószínűleg már elkéstél a csókkal.
26/F
ezt azért írtam mert szerintem ha még egy csók SE volt akkor nyilván kizártnak tartja, hogy most rögtön lesz valami.... szóval nyilván nem készülne szexre vagy bármi másra.
amúgy van olyan lány, akit nem zavar, de a többséget szerintem igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!