Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha 5 randi után nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha 5 randi után nem érint, nem csókol meg a srác, akkor dobjátok?

Figyelt kérdés
Én most abba a kellemetlen helyzetbe vagyok, hogy 5 randi volt a csajjal, 2 szer nálam is volt, de nem történt semmi lépésnek számító dolog, egyrészt azért mert, elismerem, beszari vagyok, másrészt azért mert nem láttam hogy erre utaló jelt adott volna a lány. Most meg amikor ki akartam hivni azt mondta nincs kedve. Mit jelentsen ez szerintetek? Tényleg így átvert mint egy utolsó hülyét, azok után hogy egy csomó mindent fizettem neki? Ehh...idegesítőek a nőszemélyek.
2012. márc. 12. 18:01
1 2 3
 21/30 Lifeishard ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

NE tedd föl neki azt a kérdést, amit írtál, meg úgy egyáltalán, ne kérdezz, cimbi. Íme a tanácsom: találj ki valami eredeti randiötletet, valamit, ami szerinted tetszene neki, ha sokat beszélgettetek, nem lesz gond. Aztán hívd fel, és mondd meg neki, hogy van egy fasza terved, és csatlakozzon hozzád. Adj meg 2 időpontot (ne hétvége legyen!): egyrészt, így Te irányítasz (neked kell, Te vagy a férfi), másrészt megadod neki a választás lehetőségét (meg egyébként is lehet, hogy az egyik tényleg nem jó neki). Ha kérdezi, mi az, ne áruld el, mondd azt, tetszeni fog neki. Ha nem akar vagy mindkét időpontra nemet mond, sajna elbaxtad, tudod, miért. Ha eljön, legyél laza, könnyed, és csókold meg a randi 2. felében (szerintem ne a végén, addig ne várj, de ne is "támadd le" túl hamar). Fontos, hogy ne csak úgy a semmiből csináld, de azért nagy feneket ne keríts neki. Keress alkalmat, hogy megérinthesd a kezét, majd haladj egyre följebb a következő érintésnél (kéz-kar-váll-hát), és ha látod - inkább érzed, hidd el, fogod -, hogy nem idegenkedik, ha végighaladtál, egyszerűen csak finoman fordítsd magadhoz és csókold meg. Ha el is hajol, ne ess kétségbe, ne ütközz meg, legyél továbbra is laza, könnyed, és folytasd a próbálkozást később.:) Ha döbbenten néz rád és beküldi, hogy "azt hittem, barátok vagyunk", akkor tudni fogod, hogy valószínűleg már elkéstél a csókkal.

26/F

2012. márc. 13. 13:02
 22/30 A kérdező kommentje:
Jó tanács köszi. De amúgy tényleg nem lehet hogy egy pár napig azért nem akar talizni mert menstruál? Tudtommal ilyenkor nincsenek jó passzban lelkileg a lányok, meg a szexuális kontaktust is kerülik. Nem lehet hogy a ciki pillanatokat akarja elkerülni?
2012. márc. 13. 15:34
 23/30 anonim ***** válasza:
hát én lány vagyok, ha megvan nagyon fájni szokott a hasam stb szóval lehetnék rossz passzban de akkor sem vagyok igazából. főleg ha tetszik egy srác ezért nem mondanám le. és ha 5 randi alatt semmi nem volt nyilván nem azért nem megy mert menstruál és fél hogy most majd 'olyanra' kerül a sor
2012. márc. 13. 15:38
 24/30 A kérdező kommentje:
Miért, titeket lányokat nem zavar az ha olyanra kerül sor amikor menstruáltok?
2012. márc. 13. 15:50
 25/30 anonim ***** válasza:

ezt azért írtam mert szerintem ha még egy csók SE volt akkor nyilván kizártnak tartja, hogy most rögtön lesz valami.... szóval nyilván nem készülne szexre vagy bármi másra.

amúgy van olyan lány, akit nem zavar, de a többséget szerintem igen

2012. márc. 13. 16:12
 26/30 A kérdező kommentje:
Ez igaz...a gubanc csak az hogy egy férfinek is éreznie kell hogy a lány vonzódik hozzá, nem találhatja ki a gondolatait, s hiába mászik be a csaj szájába ha ő még nem áll készen a csókra. Itt azért volt más a helyzet mert ő mondta nekem hogy kisebb korában nagyon nagyon félénk volt és hogy mostmár sikerült valamennyire levetkőznie magát belőle, de sztem még csak félénk és azért nem mert pld szemkontaktust tartani hosszabb ideig. Egy kemény találos kérdés számomra ez a lány. Kitudja megfejtem-e valaha
2012. márc. 13. 19:35
 27/30 Lifeishard ***** válasza:
Szerintem túlagyalod a dolgot...
2012. márc. 13. 20:58
 28/30 anonim ***** válasza:
Ne feledd, a nők akkor vonzódnak igazán a férfias férfihoz, amikor menzeszelnek. Egyébként beérik a homárokkal is.
2012. márc. 14. 08:41
 29/30 A kérdező kommentje:
Na hát végülis az sült ki a dologból hogy tegnap azt mondta hogy ma este lehet hogy talizunk, ma meg felhívtam és azt mondta hogy nem tud mert házija van meg nem tudna már elkészülni. Szinte elküldtem a k...a anyja m...s p....ba, annyira felduhitett. Annyit mondtam na jo akkor szia s kinyomtam. Hogy lehet ilyen arcátlan? Miért nem mondja meg hogy haggyál békén ne hivj többet? S akkor nem kínozna többet. Ajjj tiszta ideg vagyok...pedig pár éve megfogadtam hogy felhagyok a csajozás dologgal és pár évig tartottam is. Most megint előjönnek ezek a tapasztalatok amik az önbizalmamat a szarba tiporják és legszivesebben nem is élnék...
2012. márc. 15. 14:19
 30/30 anonim ***** válasza:
hát szerintem most már tényleg hagyd.. ez tipikus lekoptatós duma.
2012. márc. 15. 15:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!