Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha 5 randi után nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha 5 randi után nem érint, nem csókol meg a srác, akkor dobjátok?

Figyelt kérdés
Én most abba a kellemetlen helyzetbe vagyok, hogy 5 randi volt a csajjal, 2 szer nálam is volt, de nem történt semmi lépésnek számító dolog, egyrészt azért mert, elismerem, beszari vagyok, másrészt azért mert nem láttam hogy erre utaló jelt adott volna a lány. Most meg amikor ki akartam hivni azt mondta nincs kedve. Mit jelentsen ez szerintetek? Tényleg így átvert mint egy utolsó hülyét, azok után hogy egy csomó mindent fizettem neki? Ehh...idegesítőek a nőszemélyek.
2012. márc. 12. 18:01
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
62%
bocsi de ez a te hibád... nyilván azt hiszi, hogy nem érdekled. én is ezt gondolnám.
2012. márc. 12. 18:02
 2/30 A kérdező kommentje:
Ha 5 ször elviszem valahová, meg most is hivtam, akkor hogy hiheti azt hogy nem érdeklem?
2012. márc. 12. 18:05
 3/30 anonim ***** válasza:
71%
találkoznék vele, de úgy vagyok vele, ha az elsőn se csinál semmit, akkor biztos nem jövök be neki 21L
2012. márc. 12. 18:06
 4/30 A kérdező kommentje:
Érdekes ez a női logika...s ráadásul utoljára amikor találkoztunk nagyon jól éreztük magunkat, csomót beszélgettünk, nevetgéltünk stb....miért érzené úgy hogy nem akarom? A fene, azt hiszi barátkozni akarok vele csak?
2012. márc. 12. 18:09
 5/30 anonim ***** válasza:
73%

1) Szerintem manapság a nők nagy része nem várja el , hogy fizess neki mindent. Mindenki tudja, hogy egy diáknak kb. mennyi zsebpénze van ebből adódóan...

2) Ha te nem közeledsz felé, akkor miért várod, hogy ő közelítsen? Mégis csak ő a lány...

3) Ne hord le már azért, mert költöttél rá és utána nem lett semmi. Ha kezdeményeztél volna valószínűleg lett volna vmi. Utálom az ilyen srácokat, akik azt mondják, hogy jajj minek költöttem annyit erre a csajra.. stb.

4) Amúgy meg ja, fura lenne ha 5 randi után még csak egy puszit se adott..

17L

2012. márc. 12. 18:09
 6/30 A kérdező kommentje:
Puszi volt, talikor meg elváláskor. De gondolom nem erre gondoltál...a fenébe helyre lehet ezt még hozni, vagy ilyenkor ti lányok már végleg elkönyvelitek a dolgot?
2012. márc. 12. 18:12
 7/30 anonim ***** válasza:
24%
Valszeg igen, átvert. Ha tetszenél neki, adott volna jelet, h csókold meg v ilyesmi.
2012. márc. 12. 18:22
 8/30 anonim ***** válasza:
nem írom le attól még, de elvárom h kezdeményezzen 21L
2012. márc. 12. 18:25
 9/30 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni most hogy az én hibám e vagy az övé. Amennyire emlékszem szemkontaktus csak nagyon rövid ideig volt mert kapta el örökké a tekintetét. Az igaz hogy mondta hogy régebb nagyon szégyenlős és félénk volt, de azért mégis na, ha elkapja a tekintetét az nekem úgy jön le hogy nem bir rámnézni mert annyira ronda vagyok vagy vmi ilyesmi...
2012. márc. 12. 18:31
 10/30 anonim ***** válasza:
59%

Azt hiszi csak barátkozni szeretnél vele. Ez a baj. És az a nagy heklyzet, hogy a nők elkönyvelik ám ezeket a dolgokat. Pláne ha amúgy sokan csapják neki a szelet.

Ezt elbaltáztad, de nem baj, majd a következőnél. Első randin semmi, másodikon egy puszi és a hamradikon egy csók. Kis csók, nem kell megnyalnod a tüdejét. :)

2012. márc. 12. 18:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!