Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha 5 randi után nem érint, nem csókol meg a
srác, akkor dobjátok?
11/30 A kérdező kommentje:
Lehet hogy igazad van...pedig én úgy éreztem most kezd bensőségesebbé válni a kapcsolatunk, egyre jobban megismertük egymást, erre hallom hogy nincs kedve találkozni. ÚRISTEN. Nem tudom feldolgozni. Esküszöm mindig ez van. De csak azért mert nem akarok nyalakodni egy olyan lánnyal aki iránt semmit nem érzek. Most kezdtem érzeni valamit...de miért nem gondolkodik így ő is??? Ejh ez fáj.
12/30 A kérdező kommentje:
Vagy várjatok csak...nem lehet hogy menzeszel és azért nincs kedve elmenni otthonról?
hát én már tuti nem venném olyan komolyan a 'randikat'.. vagy keresnék mást mert nem hinném ezek után, hogy bejövök a srácnak. meg attól, hogy meghívod... engem fiú haverom is hívott már meg sörre vagy valami. ez nem nagy dolog
2012. márc. 12. 19:26
14/30 A kérdező kommentje:
És ha felhivom holnap és megkérem hogy adjon még egy esély és megigérem neki hogy megcsókolom az jó megoldás lenne ilyen esetben? Vagy el kell engedni? Én még abban a fázisban vagyok amikor még reménykedem...
húú ezt ne.. ne mondd neki hogy 'holnap megcsókollak' vagy valami mert nagyon gáz.. :D csak kérdezd meg, hogy van-e kedve találkozni, esetleg valami félreérthető megjegyzést mondhatsz amiből leesik neki, hogy tetszik. de akkor már tényleg ne legyél ilyen beszari... (én mondjuk már a 3. tali után elkönyveltelek volna havernak.. max.)
2012. márc. 12. 19:51
Nézd, én egy olyan ember vagyok, hogy könnyen ismerkedek, könnyen barátkozok, de kb 1 év után mondom azt valakinek, hogy szeretlek. De attól még egy puszi, meg egy csók alap dolog. Tehát nekem sok idő kell, míg valakit megszeretek. (Ez nem baj, tudom minden korosztályban sok az éretlen ,aki már 1 hónap alatt odaköltözik máshoz és ő a mindene.)
Kérj egy randit, semmit ne mondj. A randi közben is csókold meg és a randi végén is. Evvel kijavíthatod a csorbát. Nem hibás a leányzó, egyszerűen zavartan érzi magát. Azt hiszi, hogy mint nő nem vonz téged. Mivel nem léptél.
2012. márc. 12. 20:05
17/30 A kérdező kommentje:
A fene, ilyen vagyok, félek az intimitástól, de a lelkem mélyén arra vágyom, azért ilyen nehéz megtenni a lépést, mert ellentétes érzelmek vannak bennem...milyen legyen az a félreérthető megjegyzés szted? Mert mostmár én is belátom hogy elég sok idő eltelt, már tudnia kellene.
18/30 A kérdező kommentje:
20:05 Nagyon igazad van, mostmár tisztán látom a dolgokat, az ő helyébe tudom képzelni magam. Egy megjegyzésem nem volt az 5 randi alatt, egy gesztus sem ami arra utalt volna hogy akarom őt. Szégyellem magam, megtévesztettem őt is és magamat is. Az egész azért volt fura mert vasárnap felhivtam és akkro elhivtam hétfőre, de azt mondta hogy dolga van inkább legyen kedd, most meg azt mondja nincs kedve. Valamiket most gondolt ki az utobbi napban, Mert tegnap még oké lett volna a dolog. A baj az hogy fogalmam nincs arról hogy kell meghitt, intim percekben viselkedni, és hogy kell megteremteni ezeket egyáltalán mert nagyon gátlásos ember voltam mindig is...de próbálkozom.
Hát ezt bizony te nézted be. Ha öt randi után se csókolod meg a csajt, az azért elég kiábrándító. Én egy régebbi ismerősömmel összemelegedtem egy bulin, amit randi követett, és a randin nem csókolt meg, és már azt is furcsálltam (bár mint kiderült, be volt gyulladva a foga, ezért nem csókolt meg, és a második randin már semmi gáz nem volt).
Ne arra várj, hogy a csaj adjon jelet! Nem fog romantikusan bámulni, meg mbólogatni, hogy most megcsókolhatod. Azt is szívesen vette volna szerintem, ha beszélgetés szünetében játékosan odahajolsz és megcsókolod, nem kel lebből nagy problémát csinálni.
Nem vert át, egyszerűen csak megunta, hogy nem léptél semmit.
20/L
2012. márc. 13. 00:40
20/30 A kérdező kommentje:
Ha még el fog jönni randira, akkor megfogadom a tanácsodat, dehát már ez már el van könyvelve sztem nála. Én ilyenkor mindig arra gondolok hogy azért nem jön el mert már megunt, vagy nem jövök be neki, és nem is jöttem be csak azért találkozott velem mert nem volt jobb dolga, stb. Viszont látom hogy nagyon megegyező a véleményetek ezt illetően, mindannyian azt mondjátok hogy a csók hiánya volt a baj. Mindenesetre ahogy a lányokat ismerem nem nagyon szoktak utolsó esélyt adni, van bennük egyfajta kegyetlenség, bosszúvágy stb. De ha vissza fog utasítani még azért is fel teszem a kérdést, na mi az még egy filmre se tudsz eljönni egy havereddel? :P
Kapcsolódó kérdések: