Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasim mindíg azt mondja, hogy:nem érek rá, elfoglalt vagyok. Tudom. Megcsal. Tisztában vagyok vele. Rosszul is esik. Azt mondja, hogy szeret de általában hozzáteszi, hogy csak azért mert jó velem lenni. Mit tegyek?
Az a baj kedves kérdező,h ha mindig egy újabb pasi karjaiba futsz ,csak mert egyszer megcsal,akkor soha senkivel nem maradhatsz együtt sokáig.Rád nézve meg blamás.
Könnyű megfogni egy férfit,de nehéz megtartani.
már 1x szakítottunk...annak a következménye az volt h 5 fónapon keresztül intenzíven voltam...
ha ez végleges lenne akkor már a síromba fogok szállingózni...
apám ez mekkora szívás:S
Hol van a női büszkeséged aranyom?
Olyan nincs, hogy egy pasi nélkül nem bírod ki.
Lehet, hogy hónapokba fog telni, amíg kihevered, de ennek ellenére nem kell az intenzíven kikötni. De ugye nem próbáltad megölni magad és azért? Mert akkor egy pszichológus is jól jönne. Nem bántásból, komolyan. Nem egészséges ennyire függni egy embertől ezt belátod szerintem te is.
Sőt, nem akarlak mindenképp hibáztatni, de lehet, hogy azért csalt meg a barátod, mert látta, hogy nagyon függesz tőle és ezt nem bírta. A többség nem szeretik, ha megfojtja őket valaki a szeretetével. Szeretni is csak mértékkel szabad, mert előbb utóbb könnyen megeshet, hogy ellened fordul az egész. Ahogy most ellened is. Tudom erre mit mondanál, azt amit én pár hónappal ezelőtt.
De próbálj optimistán hozzáállni a dolgokhoz. Nehéz felállni, de én érzem, hogy te meg tudod csinálni ((:
Azt viszont nem értem, hogy hogy bírod, amikor hozzád ér. Nem jut eszedbe, hogy mással is ugyanígy bánik, mint veled? A másik csaj tud rólad? Mert a barátod most elég nagy kannak képzelheti magát, pedig sz*rt se ér hidd el.
Szóval gyerünk, mutasd meg neki, hogy sokkal jobbat érdemelsz nála és nélküle is bírod. Nagy lány vagy már, ne szomorkodj miatta (:
Szorítok nagyon. Ügyes légy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!