Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasim mindíg azt mondja, hogy:nem érek rá, elfoglalt vagyok. Tudom. Megcsal. Tisztában vagyok vele. Rosszul is esik. Azt mondja, hogy szeret de általában hozzáteszi, hogy csak azért mert jó velem lenni. Mit tegyek?
Az a baj ,h nem tudom,hogy nézel ki.
Mondanám h változtass a külalakodon,próbálj szexi lenni.
Mióta vagytok együtt?
Ezt csak mostanában mondja?
Vagy tedd féltékennyé.
És még kérdezed, hogy mit tegyél? Szakíts!
Hát ez nem annyira idillikus helyzet. Engem ne azért szeressen a párom, mert jó velem lenni... Ha megcsal, akkor menjen ahhoz a másikhoz, te meg ne hagyd magad!
Igazatok van...de az a baj, hogy tényleg nagyon szeretem...ha nem látom...(pl a suliban) belehalok...
sok hülyeséget csináltam már életemben...de asszem h ezt jól elbaltáztam...
Tudom...tudom...az előző kérdésre visszatérve:hogy ő tudja e hogy én tudom, h ő megcsal...sztem tudja...
ami a kinézetemet illeti...mások néhanapján mondogatták, hogy szép az arcom...csak kezdjek el fogyizni...hát a pasim...ő gyakram mondja, hogy szép vagyok...
á hogy pukkadna meg ott helyben...:S:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!