Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a pasim mindíg azt mondja, hogy:nem érek rá, elfoglalt vagyok. Tudom. Megcsal. Tisztában vagyok vele. Rosszul is esik. Azt mondja, hogy szeret de általában hozzáteszi, hogy csak azért mert jó velem lenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 19:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sztem tudod ... hagyd el !!!! amugy ő tudja h tudod h megcsal téged ?:O
2009. jún. 10. 19:50
 2/14 anonim ***** válasza:
15%

Az a baj ,h nem tudom,hogy nézel ki.

Mondanám h változtass a külalakodon,próbálj szexi lenni.

Mióta vagytok együtt?

Ezt csak mostanában mondja?

Vagy tedd féltékennyé.

2009. jún. 10. 19:51
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Mit tegyél? Mondd neki, hogy viszontlátásra. Ennyit tehetsz sajnos.
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

És még kérdezed, hogy mit tegyél? Szakíts!

Hát ez nem annyira idillikus helyzet. Engem ne azért szeressen a párom, mert jó velem lenni... Ha megcsal, akkor menjen ahhoz a másikhoz, te meg ne hagyd magad!

5/14 anonim ***** válasza:
100%
felesleges lenne taktikázni, meg féltékennyé tenni, ha egy pasi megcsalt, akkor megcsalt és azt akkor fogja csak megbánni, ha ott is hagyod! tudom, hogy könnyű ezt mondani, de nem jobb egyedül, mint egy olyan kapcsolatban, ahol már csak feszültség van?
2009. jún. 10. 20:01
 6/14 A kérdező kommentje:

Igazatok van...de az a baj, hogy tényleg nagyon szeretem...ha nem látom...(pl a suliban) belehalok...

sok hülyeséget csináltam már életemben...de asszem h ezt jól elbaltáztam...

2009. jún. 10. 20:05
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Így mi értelme van a kapcsolatnak? Be kell látnod, még ha annyira nagyon szereted is...:S Ha nem szeret úgy igazán (és mellette még meg is csal), akkor mi értelme van? Ha én megtudnám, hogy megcsal, rögtön pofán vágnám, és ottt hagynám. De a Te dolgod... ez csak az én véleményem.:)
2009. jún. 10. 20:08
 8/14 A kérdező kommentje:

Tudom...tudom...az előző kérdésre visszatérve:hogy ő tudja e hogy én tudom, h ő megcsal...sztem tudja...

ami a kinézetemet illeti...mások néhanapján mondogatták, hogy szép az arcom...csak kezdjek el fogyizni...hát a pasim...ő gyakram mondja, hogy szép vagyok...

á hogy pukkadna meg ott helyben...:S:'(

2009. jún. 10. 20:12
 9/14 anonim ***** válasza:
én a helyedben még jól szájba is rúgnám :@
2009. jún. 10. 20:23
 10/14 A kérdező kommentje:
az a baj h nagyokat ütök (naggyon nagyokat) és félteném h baja esne...szánalmas vagyok...:S
2009. jún. 10. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!