Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányoknak nem nagyon számítanak az anyagiak, akkor miért csorgatja a nyálát egyszerre 5 szépség is a Merciből kiszálló pasasra?
Figy, ez logikus, ha nő lennél te sem egy panelproli férjre vágynál akivel nyomoroghatsz a 70 ezres fiztéséből, és élhettek spártai körülmények között Budget virslit zabálva..
Nyilván azt a faszit választanád aki mellett jómódúan, színes életet élhetsz luxus körülmények között, és ennek a "státuszszimbóluma" a luxus kocsi.
És hiába pontozzák le a p*csák ezt a kommentet, mindketten tudjuk, hogy ez igazából így van, csak nem mondjuk ki mert tabu, de ez egy anonim oldal itt lehetsz őszinte.
Utolsó!
Köszönöm, hogy őszinte vagy, én is őszintén írtam le, hogy én is ugyanezt érzem mint te. az a baj, hogy ezt amit mi tudunk, hogy a lányok 80%-a oda van a pénzes pasikért ezt a lányok is tudják, de még itt anonymként sem vallják be a lányok és védik a saját nemüket, hogy ez nem igaz stb.
Kedves kérdező,
Nő vagyok!!És aláírom igazatok van az utolsó választ adóval.
Igenis számít a pénz!!!!A pénz =jobb körülmények, boldogabb szebb jövő.A legtöbb nőnek számít, azoknak is akik ezt nem vallják be még az anonim oldalon sem!Álszentek vagyunk, mivel hogy emiatt elítéltek minket.De nézzük meg a másik oldalról azért ti is elvártok tőlünk pár dolgot (szépek, ígényesek, aranyok kedvesek, üdék legyünk amelett hogy melózunk háztartást vezetünk ha esetleg van gyerek általában vele is mi foglakozunk visszük az oviba suliba stb, ígyhát had várjunk már annyit el hogy a férfi hozza be a kapcsolatba a több pénzt amíg mi azért több "munkát elvégzünk"esetenként
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!