Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Nektek bejönnek a skinheadek?
Igen! Már csak azért is, mert ebben a szennyezett országban legalább van 1-2 olyan ember aki tenni szeretne azért, hogy egy szebb országban éljünk. Csak hát ugye sokan elítélik őket, miközben a cigányokat istenítik. Nem hiszem el, hogy titeket nem zavar, hogy fizettek mindenféle adót, egyesektől még a házat is elveszik, nem kap fizetést, lassan éhen hal, bezzeg a drága cigányoknak továbbra sem kell megmozdulniuk. Rájuk alig vonatkoznak a törvények, fizetniük sem kell, ráadásul szinte bárhová felveszik őket, mert ők a "kisebbség" <--a kisebbség kinyalhatja a seggemet.
Szerintem hülyeség bőrszín alapján ítélni az embereket, de teljes mértékben igazat adok azoknak a skinheadeknek, akik képesek lennének kiirtani a "kisebbséget" amibe a cigányok tartoznak. Érdekes...a négerekkel, ázsiaiakkal nincs semmi bajom csak a cigányokkal! Vajon miért? Szerintem minden normális ember tudja. A skinheadek értünk vannak! Valljátok be, ti is örülnétek ha eltűnnének a cigányok és Magyarország újra MAGYARország lenne! Orbánról már inkább nem is mondok semmit, az is csak egy cigány.
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Én próbálok skinhead társaságokat keresni, de nem nagyon sikerül. Azért is szeretem őket mert kitartóak, bátrak és bármikor megvédenek ha kell. Persze csak az a része amelyik komolyan gondolja és oda mer állni. És amúgy nekem tetszenek a kopasz férfiak (főleg ha a teste is férfias).
Utolsó!
leírtál mindent, amit én is gondolok :)
Nekem bejönnek mivel én is skinhead vagyok.
Az utolsó előtti kommentelővel teljesen egyet értek...
És amúgy nekem nagyon sok skinhead barátom van és régen amikor még nem nagyon érdekelt ez az életérzés (mármint a skinhead) addig ha velük voltam akkor igen is biztonságban éreztem magam.. de vettem a bátorságot és most már én is skinhead vagyok és kimerek állni a cigányok ellen... még úgy is, hogy nem vagyok valami idős... És ez a duma, hogy mindig csak verekednek... ahj... mi legalább szembe merünk szállni a cigányokkal nem mint egyesek... És legalább eszbbé akarjuk tenni ezt az országot!
Én csak ennyit akartam...
És persze KITARTÁS BAJTÁRSAK!!!
14/88!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!