Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek az olyan macsó pasik mint dr. Lázár László (VV Laci)?
Figyelt kérdés
Kommandós, katona, harcedzett kemény fickó.
És intelligens is mert doktorátusa van.
2012. febr. 5. 14:07
3/10 anonim válasza:
Kemény és intelligens?
Nekem egy óriási csalódás volt.
4/10 anonim válasza:
puffadt buldogfejű agresszív...
macsó?
hmm, érdekesen látod a dolgokat...
5/10 A kérdező kommentje:
kommandós volt, a kommandósok nem puhány emberek
2012. febr. 5. 14:17
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
a macsók ,be,de vvl.nek köze nincs a macsókhoz,még hirbol se....
8/10 anonim válasza:
intelligens?? akinek 3x3=6 az minden csak nem intelligens
9/10 anonim válasza:
Vele semmi bajom nem volt, bár sajnálom hogy feladta a játékot, ez számomra is kicsit csalódás volt. Szeretem a mackós pasikat, ilyen szempontból igen, bejönne.
Az, hogy valaki doki, nem jelenti azt hogy intelligens. Lehet, hogy egy témából baromira jó, attól még az élet már területein lehet valaki nulla. Ugyanígy lehetett valaki kommandós, vagy katona, ha amúgy lelkileg egy nulla, akkor nem érdekel, hogy "kemény legény". Elég sokmindenen múlik ez, szerintem nem lehet általánosítani.
10/10 anonim válasza:
Inkább a vékonyabb fiúk!!!de nem a felzselézett hajúak.és nemigen jönnek be a mackós férfiak!!17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!