Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értünk a "macsó" alatt?
Hmm. Hát én egy olyan férfit értek, aki eléggé magabiztos, megvan elégedve magával, talán túlságosan is, és ennek hangot is ad. Talán valamilyen szinten metroszexuális is.
17/L
nos többnyire az olyan hímnemű reptíliákra mondják, hogy macsó, aki játszik a nőkkel, lekezelő, de tudja a határt.. szal nem bunkó, csak húzza az agyukat...
többnyire kigyúrt, agyatlan emberek, akik jó érzékkel mondják meg, hogy mikor kell egy nő piszkálását szexuális felizgatásba átcsapni...
gyakorolni lehet... csak nem éri meg...
Ha azért kérded mert az akarsz lenni akkor szerintem ne akarj az lenni nem jó az valószinü ha az akarsz lenni akkor azért mert meg szeretnéd mutatni h te is betudsz nözni vagy valami sérelem ért és ezzel lehet kompenzálni a dolgot !
szerintem nézkörül közeledben élö csajokrol suli munkahely és válassz ki egyett ne a pinkribikre menj-hátha macsoként ver le egy betonbika!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!