Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire jön be ez a fajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jön be ez a fajta haj a csajoknak? Nagyon mennék csajozni és pont ilyen a hajam! Szerintetek? Csajok véleménye is érdekel!

Figyelt kérdés

Múlt héten vágattam le ilyenre a hajam,gondoltam ezzel könnyebb lesz csajozni,meg is néznek az utcán a lányok,de nem tudom hogy jó-e szerintetek? Pont ilyen a hajam mint a képen a pasinak direkt ezt a fazont kértem!

[link]

2012. márc. 11. 22:01
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
100%
Epic troll a haverod!!! :D:D Téged jól átb@sztak haver! :D:D:D:D:D
2012. márc. 11. 22:10
 12/41 anonim ***** válasza:
100%

szia. ne haragudj, de szerintem ez a haj borzalmas, és még annak a lánynak sem tetszenél ezzel a fejeden, aki amúgy megőrülne érted. ne várj, míg nő és változik: vágasd rövidre, mert ez szörnyű. :/ bocsi, ha rosszul esett, de segíteni akarok. éés mielőtt levágatnád valami rosszra, itt van pár link, milyet javaslok:

[link]

[link]

[link]

azonnal keress fel holnap egy fodrászt (szerintem ne ugyanazt!)

2012. márc. 11. 22:11
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha tényleg ilyen a hajad, csak is azért néznek téged, mert úgynézel ki, mint Spock, a star trekből.
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Jól megszívatott a haverod:S

:D

15/41 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, hogy az egész kérdés csak egy vicc. Ezzel a hajjal csak Dumb és Dumber megy csajozni....
2012. márc. 11. 22:12
 16/41 anonim ***** válasza:
Ennél már a kopasz is jobb.
2012. márc. 11. 22:12
 17/41 A kérdező kommentje:
Igen,most már látom,mondta a Peti hogy így tapadnak majd rám a csajok neki nem ilyen a haja,kérdeztem hogy miért nem vágatja le de mondta hogy neki nem állna jól,de nekem mennyire jól állna,hát nem áll valami jól,kár volt megcsinálni ilyenre,kezdem érteni miért néznek meg,egyszer odamentem az egyikhez,de elkezdett nevetni!?:/
2012. márc. 11. 22:15
 18/41 anonim ***** válasza:
Kérdező hány éves vagy?
2012. márc. 11. 22:19
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

Úristen,ez nagyon gáz..

Nekem ilyet művelnének a hajammal feljelenteném a fodrászt!

De miért vagy ilyen hülye? Hagyod magad megdumálni,szerinted a haverod miért tiltakozott ennyire? Hol látsz ilyen hajat manapság? Nagyon gyökér lehetsz,a haverod meg troll..:D

2012. márc. 11. 22:20
 20/41 anonim ***** válasza:
Csak mert 14 alatt lehetsz ha be vetted... :'D
2012. márc. 11. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!