Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Vissza szeretném kapni..
a történet: van egy lány (15) osztály társam és még régebben jártunk (olyan november tájt) csak egy hónap után szakítottam mert egy marha voltam...És most egy ilyen rendezvény szerűn úgymond jeleket küldött mintha akarna vmit én elhittem és boldog voltam mer annyira szeretem még most is h bármit megtennék vele. Csak sajnos tegnap amikor megbeszéltük a dolgot azt mondta h nem akar semmit és csak "játszott" és elküldött a p*csába diszkréten. Amióta ez megtörtént azóta nagyon sz.r kedvem van...elfelejteni nem tudom mert már próbáltam félévig és nem sikerült...most bármi áron vissza szeretném kapni kérlek adjatok ötleteket mert teljesen tanácstalan vagyok
15/F
Nem jártatok túl hosszú ideig.. Egyidős lány vagyok veled, de én valószínűleg nem tudnék megbocsájtani,csak ha látnám, hogy nagyon igyekszel, de tuti félnék hogy megint elhagysz..
Az a rossz az ilyen osztályon belüli kapcsolatokkal, hogy mindig, minden nap látjátok egymást.. Ha meg szakítás van sokkal kellemetlenebb minden áldott nap azt a kedves arcot nézni, ebből adódóan nehezebb felejteni is..
én 17 évesen voltam olyan hülye, hogy többször megbocsájtottam a barátomnak, aki nem egyszer szakított velem...igazából jól jártam, mert azóta is együtt vagyunk, de még mindig haragszom rá
szerintem érdemes próbálkoznod nála, mert végülis te bántottad meg azzal, hogy szakítottál vele egy hónap után, és érthető, ha ezekután elküld, mert lehet arra vár, hogy próbálkozz még. Viszont arra számíts, hogy sokáig haragudni fog.
18/L
"Ne fuss,olyan szekér után ami nem vesz fel."
Ha diszkréten elküldött a p*csába,akkor hagyd azt a kis dögöt,bocsi h ezt írom...de a mai tizenévesekre már ezt tudom mondani...ha újra össze is jönne veled akkor csak hülyítene...hidd el nekem,tapasztalatból mondom!!!
Lehet,hogy már hallottad ezt a mondatot amit most írni fogok,de ez az igazság:Nem vagy elkésve...idővel el fogod felejteni...és találsz 1000-szer jobbat is!!!Szija!
engem nem érdekelne ha hülyítene csak az h vele lehessek
jah és közbe próbáltam más csajjal de nem ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!