Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok ilyen sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok ilyen sráccal?

Figyelt kérdés

nem szűz, cigizik, deszkás, nem vmi huh deh jóképű, kedves, aranyos, jól el lehet vele beszélgetni, humoros

U.i.: írjátok oda lécci a korotokat, és a nemeteket

2009. jún. 10. 16:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

"Ilyen izé dolgokat csinálni" .... Lol, ezen jót nevettem.

Te még fiatal vagy és naív. Egyébként ha tegnap óta "jártok" akkor miért kérdezgeted itt hogy járnánk-e vele ?

23f

2009. jún. 10. 16:56
 12/28 A kérdező kommentje:
Azért h tudjam h hülyeséget csináltam, amit mások nem csinálnának, vagy más is megcsinálná...
2009. jún. 10. 16:58
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Így ezek alapján amiket leírtál,igen.Léteznek zűrösebbek is...de ha ez a kérdés egyáltalán felmerült benned,akkor nem kéne erőltetni,mert ha már elkezdesz ezen gondolkodni,az sztem semmi jót nem jelent a későbbiekre nézve.(saját tapasztalat)
2009. jún. 10. 17:07
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

nekem bejonne. de ha nem akarod h erted megvaltozzon...ergo akarod h megcsaljon??? ezt nem igazan tudom felfogni.

ha ilyeneket mond neked akkor vagy nagyon tetszel neki vagy csak nagy dumas amig meg nem kapja amit akar.

a deszkasokkal inkabb arra kell vigyazni h haveri kor kulonosen fontos es ha sok idot tolt veled a haverei be fognak szolni h oket hanyagolja ugyh azontul meg teged fog hanyagolni. es tapasztalatom szerint rengeteget adnak egymas velemenyere ugyh mindenkepp erdemes oban lenned veluk. viszont vicces banda, es ha birnak teged nagyon jol fogod erezni magad veluk.

2009. jún. 10. 17:12
 15/28 A kérdező kommentje:
dehogy hagyom h megcsaljon. Megígérte nekem h nem csal meg. Erre én azt mondtam, h ha akarsz akkor nyugodtan... deh egy kérdem ezzel az h előtte szóljon nekem. Legalább akkor nem lesz lelkiismeret furrdalása...
2009. jún. 10. 17:16
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Két dolog miatt nem járnék egy ilyen pasival az egyik a cigi a másik meg az egy éjszakás kalandok. Persze meg fog változni... Én nem hinnék neki csak úgy. Nehogy aztán bedobjon valami olyan dumát, mint a barátnőm pasija, hogy "szexfügggősége" van, ami betegség és nem tehet arról, hogy lefeküdt egy másik lánnyal...
2009. jún. 10. 17:24
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondod, hogy ilyet mondtál neki?????? Te jó ég. Az ő lelkiismeret furdalása miatt aggódsz????? Hát ha megbánt akkor ne csodálkozz. Nem olyan jó dolog ám, ha az embert megcsalja a barátja, még akkor se ha annyira nem is szereti így az elején. Ilyen viszonyból nem lesz igazi kapcsolat.
2009. jún. 10. 17:43
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Aszongya ilyen dumát levágni. Eszem megáll. Tudod annak a 13 évesnek több értelem van a kommentjében mint a te egész eddigi hozzászólásaidban. Amúgy meg minek akarnál járni a sráccal, ha tudod hogy nem jóképű? Mert menő?
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
Már bocsi de te olyan hülye vagy mint a s*gg:D Hagynád, hogy megcsaljon csak szóljon? Akkor minek jársz vele? Engem megcsalna barátnőm úgy kidobnám, hogy lába sem érné a földet. Másik, minek kérdezgeted? Nem igaz, hogy magadba nem tudod eldönteni:D Ha összejöttél vele és nem megy szakíts vele. De szerintem ezt hamarabb el kellett volna döntened. Mellesleg ha már volt akit megcsalt úgyis meg fog. Főleg ha veled nem feküdhet le de mással igen. Szerintem ezt felejtsd el ilyen hozzáállással mert úgyse lesz belőle semmi.
 20/28 A kérdező kommentje:

Jézusom.

1.: nem jó képű, deh nem az számít. Nagyon kedves, aranyos és jó a humora

2.: azért mondtam h nyudodtan megcsalhat, mert... ezt nem szó szerint kell érteni. Nem akarom h megcsaljon! De ha igen, ak ne titkolja, és a hátam mögött csinálja, hanem szóljon h még az este előtt a mi kapcsolatunknak legyen vége...

2009. jún. 10. 18:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!