Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok ilyen sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok ilyen sráccal?

Figyelt kérdés

nem szűz, cigizik, deszkás, nem vmi huh deh jóképű, kedves, aranyos, jól el lehet vele beszélgetni, humoros

U.i.: írjátok oda lécci a korotokat, és a nemeteket

2009. jún. 10. 16:38
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha csapjunk a lecsóba :)

amúgy nem sok dolgot mondtál el.

És szerintem ha te is szűz vagy... nah majd a többi válaszoló válaszol erre :D

2009. jún. 10. 16:39
 2/28 A kérdező kommentje:
én szűz vagyok ő nem... Mit kéne elmondjak még róla? kérdezz lécci mert magamtól ennyi jut az eszembe...
2009. jún. 10. 16:41
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

hát már bocs,de ha ennyire vagy biztos a dolgodban,h más emberektől kérdezgeted,h járnál e vele,szterintem inkább hagyjad,mert ha szeretnél vele járni,nem gondolkoznál,nem?:)

amúgy meg attól függ,h hány éves vagy....

én 13 vagyok,szal én nem hinném,h járnék vele,de speciel az én párom se egy igazán jóképű ember,viszont nekem ő a legszebb:)közel 8 hónapja boldogítjuk egymást,és szerencsére minden rendben van:)

2009. jún. 10. 16:45
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
én járnék, talán a cigi az egyetlen, amit nem biztos, hogy elviselnék. engem nem zavarna, hogy nem szűz. mondjuk hány éves?
2009. jún. 10. 16:46
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Ebből nem ismerjük meg a természetét.. lehet pl. attól is jófej, mert "arra" [is] hajt..

Ha gyakori a barátnőváltás vagy a menőzés pl. "bocsi ma este nem jó megyünk haverokkal berúgni" akkor én nem járnék vele.. Kicsit írd le részletesebben :)

15/L

6/28 A kérdező kommentje:
huh nem vagy semmi... 13 évesen ilyen dumát levágni...
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek. Ha már ezt kérdezni kell akkor szerintem hanyagold. Majd ha jön egy olyan akinél azt érzed hogy vele mindenképpen össze akarsz jönni, akkor járj vele
2009. jún. 10. 16:48
 8/28 A kérdező kommentje:
Ő 16 lesz nemsokára és 14 leszek... Hogy mondjam. Ilyen nagy csajozós. Egy éjszakás kalanok meg ilyenek. Deh ahogy mondta h járjunk és mióta járunk (tegnap óta) már elején mondta h megváltozik. Én nem akarom megváltoztatni, mert háát nah... Deh mondta h tuti nem fog megcsalni. Meg nem fog ilyen izé dolgokat csinálni. (am simán tudja h nem fekszem le vele!!!!!!!!!!!!!!)
2009. jún. 10. 16:49
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne?:P 17L
2009. jún. 10. 16:51
 10/28 anonim ***** válasza:
77%
A cigiről leszoktatnám...idővel, a többi meg tök jó. És az hogy nem szűz az pedig neke djó,mert legalább ő már valamit tud arról,hogy mit hogyan "kell".
2009. jún. 10. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!