Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért főleg csak a vékony pasikkal hajlandóak járni?
Figyelt kérdés
A mackós nagyon ritkán jöhet náluk számításba. Ellenben egy fiúnak tetszik ha a csaj nem egy piszkafa, hanem egy picit húsosabb, van rajta 5-7 kiló többlet pl combon, feneken. Tehát nem kövér a lány nem is nagyon molett, csak picit húsosabb, van rajta mit fogni. De egy lánynak csak a vékony, nulla zsírzsázalékú pasik jönnek be főleg. Oka?2012. márc. 11. 12:45
21/24 anonim válasza:
Ez hülyeség. Nekem pont nem jönnek be a vékony srácok és az izomagyúak sem. Az én barátom is mackósabb típus és imádom ölelgetni :) bár tény, hogy nem szeretném, ha elhízna nagyon, arra azért odafigyelünk :) de imádom így ahogy van :)
23/L
22/24 anonim válasza:
Utálom a dagadt pasikat. Többsége mind lomha, tunya, lusta és épp ezért híztak el. A munkában is csak olyanok. Ha esetleg nem diplomás agyoniskolázott tintafosók, hanem kemény fizikai munkát kell végezniük, nem nagyon bírják, lihegnek és büdösen izzadnak már pár méter séta után. Ilyennel nehéz elképzelni hogy a gyerekünk kel egy órát focizzon az udvaron. Inkább a fotelben, chipset zabálós, sörvedelős kép jut az eszembe. Más persze más ha valaki izmoktól nagy darab. Bár ez nem a stílusom. De jobb mint ha valaki kövér. Van egy kollégám aki tuti van vagy 150 kiló, egyszer volt szerencsétlenségünk látni ahogy szegény el hasalt, a pólója mellkasig felcsúszott és azóta rémálmaim vannak, olyan volt mint egy hatalmas zselatin maszlag, ott lötyögtek a hájai. Blööö. Mondjuk ő beteg, de vannak akik csak simán így elhaggyák magukat. Szerintem sokkal jobb egy vékonyabb pasi, fittebb, fürgébb és nem kap 40 évesen szívrohamot, mert nem bírja a teste a nagy terhelést. Ez az én privát véleményem, ja és a maszlag hogy biztos van kivétel, csak hogy ne bántsak meg senkit. :)
23/24 anonim válasza:
Én tini vagyok,16 éves,átlagos középiskolás lány,sok baráttal , ismerőssel , valamiért a barátnőim nekem is a vékonyabb srácokat kedvelik, nekem az sosem volt az esetem:) kifejezetten nem szeretem:) szerintem sokkal jobb ha pocakos vagy husisabb,bár ez lehet azért van,mert én sem vagyok vékony,sőt:)
24/24 anonim válasza:
Pl nekem nem jö be a kövér,egyszerűen nem tetszik. de van kifejezetten vékony ismerősöm kövér pasassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!